[E46] Classic e46 Qp byDave
-
- Zaawansowany forumowicz
Tak musiałem wymieni są na powyższym zdjęciu.Tomek pisze:Powiedz mi czy musiałeś wymieniać również łączniki stabilizatora na krótkie czy pasowało wszystko bez problemu?
Jak dla mnie jest zdecydowanie za twarde znaczy jest szpica na autostradzie i wyremontowanych drogach lecz na mieście czasem jest katorga na zawieszeniu M technic mi się osobiście lepiej śmigało chociaż tutaj dużym plusem jest wygląd bo gleba robi swoje.Tomek pisze:Powiedz mi Dave jak się śmiga? Bo sam mam plan na przyszły sezon zainwestować w cosik takiego
Ja osobiście ściągam bo tak jest wygodniej ale może dałoby rady bez.Damian_e30 pisze:Jak jest z tym gwintem jak sie odkreca czy skreca to kola trzeba sciagac?
ZdecydowanieDamian_e30 pisze:Tyl i przod mowisz jeszcze da rade dac nizej!?
Ja tam żadnych dystansów nie musiałem dawac cho nie wiem jak zmienię felgi co będzie ale to dopiero w przyszłym rokuDamian_e30 pisze:Sa jakies moze komplikacje przy zakladaniu ze cos nie pasuje czy moze trzeba jakies dystanse po zalozeniu ??
Podoba mi sięta twoja bardzoDamian_e30 pisze:Moja aktualnie wyglada tak
-
Przy obniżeniu większym niż 50mm trzeba zmienic na krótsze nie ze względu na rocznik.Dave te łączniki trzeba zmieniać tylko ze względu na rocznik auta czy dlatego że zmienia się zawias z normalnego na gwint?
Nie dzięki mam taki zawias jak ty masz teraz w garażu.Ps. A co do gwintu to jak go nie chcesz to chętnie odkupie
-
Nic się nie dzieje, bo po prostu nie da się ich zamontowaćDamian_e30 pisze:A co sie dzieje gdy sie nie zmieni na te krotsze?
Ale prawdopodobnie do e46 po roku 2002 łączniki już są seryjnie krótkie czyli 240mm.
Zmierz i będziesz wiedział czy ich potrzebujesz.
Jeśli masz 270mm to do gwintu musisz dokupić nowe łączniki.
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Kilka fotek gadżetów które ostatnio trafiły do autka:
apteczka pod fotel pasażera
gaśnica pod drugi fotel
oryginalna latarka
podstopnica M+przycisk do otwierania bagażnika z autka jeszcze nie podłączony
ramki zegarów srebrny mat
rozpórka kielichów
wymieniono oryginalne lampy z białymi kierunkami oraz same kierunki na kolor pomarańczowy nie wiem na jak długo ale jak na razie tak zostanie na pewno mimo tego że mało komu się to podoba
Ponadto zakupiono felgi 19 cali nie za szerokie bo nie jestem fanem germana ,poprawiono wszystkie mankamenty na lakieru , poklejono rozszczepiające się w niektórych miejscach uszczelki drzwi (wada e46 coupe).
Ponadto jeszcze sporo planów do zrealizowania ale wszystko w swoim czasie .Pozdro...
apteczka pod fotel pasażera
gaśnica pod drugi fotel
oryginalna latarka
podstopnica M+przycisk do otwierania bagażnika z autka jeszcze nie podłączony
ramki zegarów srebrny mat
rozpórka kielichów
wymieniono oryginalne lampy z białymi kierunkami oraz same kierunki na kolor pomarańczowy nie wiem na jak długo ale jak na razie tak zostanie na pewno mimo tego że mało komu się to podoba
Ponadto zakupiono felgi 19 cali nie za szerokie bo nie jestem fanem germana ,poprawiono wszystkie mankamenty na lakieru , poklejono rozszczepiające się w niektórych miejscach uszczelki drzwi (wada e46 coupe).
Ponadto jeszcze sporo planów do zrealizowania ale wszystko w swoim czasie .Pozdro...
Ostatnio zmieniony 2011-02-09, 07:25 przez dave, łącznie zmieniany 1 raz.