[E38] Kolejna bestia na placu ;) - 740iA By Tomek
Jak to szkoda ???? Czysta przyjemność -jedziesz o poranku do pracy ,czujesz zapach skóry i ten odgłos v8 wzbogacony o jakąś dobrą klasyczną nutę np . Hansa ZImmera (bez kitu też po kupnie 7er zacząłem słuchać klasyki ) i nie pędzisz przed siebie jak na oklep ,a delektujesz się jazdąfranz3xxi pisze:Bardzo ładna mam nadzieje ze nią nie jezdzi do pracy bo szkoda jej
No i praca
A po niej znów relaks w jasnej beżowej skórce
A tak wracając do sedna sprawy to piękna jest
Tak się zastanawiam czy profil opon jest zachowany bo strasznie male się wydają na tych felach
A jeżeli to nie tajemnica ,to jakich środków używasz do lakieru(kosmetyki)??
Bo efekt b.dobry -chyba ,że tajemnic -to ok
No profil opony jest zbyt niski, przy wymianie opon będzie zmieniony na większy przez co koła będą pełniejsze
Środki to nic specjalnego Zwykły szampon i kilka godzin zabawy z pastą koloryzującą w celu wyciągnięcia głębi koloru
A w środku to do skóry użyłem płynu do mycia naczyń PUR (delikatny do rąk) i heja Brud schodził że opisać się nie da a później mleczko do impregnacji skóry za 10zł
Narazie nie kupuję nic drogiego ale jak będzie wszystko tak jak ma być to napewno zaiwestuję w kosmetyki SNB Sweden
Środki to nic specjalnego Zwykły szampon i kilka godzin zabawy z pastą koloryzującą w celu wyciągnięcia głębi koloru
A w środku to do skóry użyłem płynu do mycia naczyń PUR (delikatny do rąk) i heja Brud schodził że opisać się nie da a później mleczko do impregnacji skóry za 10zł
Narazie nie kupuję nic drogiego ale jak będzie wszystko tak jak ma być to napewno zaiwestuję w kosmetyki SNB Sweden
Nie radziłbym stosować do skóry płynu do naczyń -w ten sposób wysuszasz skórę , mimo tego że użyjesz środka impregnującego- jeżeli chcesz coś taniego a w sumie dobrego zastosuj sonax ,chyba 11zł Jeżeli lepszy to TURTLE ,a jeżeli z górnej półki to Meguiar'sTomek pisze:No profil opony jest zbyt niski, przy wymianie opon będzie zmieniony na większy przez co koła będą pełniejsze
Co do tego to mnie tu nie zagniesz 3 samochód ze skórzaną tapicerką - zawsze ten sam sposób i nigdy nie było problemu Ale tak jak mówię, płyn musi być bardzo delikatny... Jest właśnie ten PUR do cery delikatnej... Świetnie działaMartin pisze:Nie radziłbym stosować do skóry płynu do naczyń -w ten sposób wysuszasz skórę , mimo tego że użyjesz środka impregnującego- jeżeli chcesz coś taniego a w sumie dobrego zastosuj sonax ,chyba 11zł Jeżeli lepszy to TURTLE ,a jeżeli z górnej półki to Meguiar'sTomek pisze:No profil opony jest zbyt niski, przy wymianie opon będzie zmieniony na większy przez co koła będą pełniejsze
[ Dodano: 25 Październik 2010, 12:17 ]
Kilka fotek wnętrza
Środek jest przed praniem ale to dopiero w przyszłym roku
[ Dodano: 24 Kwiecień 2011, 10:23 ]
Kilka nowych zdjęć
Niestety jest kilka mankamentów Przede wszystkim trzeba zrobić polerkę lakieru i wymienić znaczek z przodu
I to by było na tyle... Zdjęcia nie są zbyt specjalne - brak weny Ale jakaś wiosenna sesja jest
Jeszcze czeka mnie pranie beżowego dywanu ale to jak będzie pewna pogoda cały tydzień
- tommybiker6
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
- tommybiker6
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Czas odświeżyć temat
Po szybkiej rozmowie z rodzicami zostałem posiadaczem tej e38 Szkoda auta żeby stało pod blokiem i się marnowało więc postanowiłem ją wziąść w swoje obroty
Plan na auto juz jest - idziemy w kierunku Hamerykańskim
Jutro przyjeżdża do mnie licznik z wersji USA z niewypalonymi pixelami - o co ciężko
Letnie felgi zostały sprzedane i w ich miejsce wpada ten oto zestaw (fotka jeszcze z ogłoszenia)
Na zimę też wpadło nowe koło - ori 16" z 740 poliftowej Także mam teraz 5 sztuk bo właśnie taki mam zapas
Do wnętrza doszedł nowy telefon - bo ten stary był rozwalony i do niczego się nie nadawał
W pokoju już leżą dwa wzmacniacze Jeden ORION do przodu - wpadną 16cm głośniczki a drugi Rockford który będzie naprędzał schowanego w bagażniku Crunch'a
Plan na najbliższe 4 miesiące:
* blenda klapy tył US
* kierunki US
* listwa zderzaka przedniego US
* obniżyć auto na sprężynach -45/-30 - w razie niezadowolenia będzie gewinde
* doprowadzić lakierniczo do zadowalającego stanu
* polakierować doły zderzaków, progi, listwy na drzwiach
* zmienić navi 4:3 na 16:9
* zrobić Black Piano z tego nieszczęsnego, popękanego drewna
A reszta wyjdzie w praniu
Po szybkiej rozmowie z rodzicami zostałem posiadaczem tej e38 Szkoda auta żeby stało pod blokiem i się marnowało więc postanowiłem ją wziąść w swoje obroty
Plan na auto juz jest - idziemy w kierunku Hamerykańskim
Jutro przyjeżdża do mnie licznik z wersji USA z niewypalonymi pixelami - o co ciężko
Letnie felgi zostały sprzedane i w ich miejsce wpada ten oto zestaw (fotka jeszcze z ogłoszenia)
Na zimę też wpadło nowe koło - ori 16" z 740 poliftowej Także mam teraz 5 sztuk bo właśnie taki mam zapas
Do wnętrza doszedł nowy telefon - bo ten stary był rozwalony i do niczego się nie nadawał
W pokoju już leżą dwa wzmacniacze Jeden ORION do przodu - wpadną 16cm głośniczki a drugi Rockford który będzie naprędzał schowanego w bagażniku Crunch'a
Plan na najbliższe 4 miesiące:
* blenda klapy tył US
* kierunki US
* listwa zderzaka przedniego US
* obniżyć auto na sprężynach -45/-30 - w razie niezadowolenia będzie gewinde
* doprowadzić lakierniczo do zadowalającego stanu
* polakierować doły zderzaków, progi, listwy na drzwiach
* zmienić navi 4:3 na 16:9
* zrobić Black Piano z tego nieszczęsnego, popękanego drewna
A reszta wyjdzie w praniu