Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
Witam Kupilem niedawno Nowe Sprzeglo wiskodowe bo moje stare bylo juz off.I mam taki problem ze zalozylem moje nowe sprzeglo i kreci sie o wiele szybciej niz stare ale nie chyta go i niechlodzi silnika:( co moze byc grane ??
Adamie tutaj nie chodzi o sprzeglo skrzyni tylko o sprzeglo wentylatora nie wiem co ma wspolnego sprzeglo i docisk skrzyni do grzania silnika
a co do visco to sprawdzales czy te nowe jest w 100% dobre?? bo ja kiedys tez kupilem niby nowe visco do bmki a okazalo sie jeszcze gorsze od starego... i trzebabylo je oddac i kupic inne i po
odpal fure zostaw ja na 15 20 min niech chodzi silnik i patrz na temperature nie powinna wskazowka isc za polowe wskaznika musi stac caly czas w pionie no i jak sie przegazuje i ppotrzyma sie obroty w okolicy 3 tys a jest goraco to jesli wisko chodzi to wydaje silnik odglos jakby pod maska bylo v8