Gdzie widziano klubowiczów/użytkowników forum :)
- sky_driver
- Zaawansowany forumowicz
We wtorek
Marko za Orzeszem jadący w kierunku ¯or trąbiłem na Ciebie na światłach dla pieszych na górce,
Darex chwile potem na osiedlowej dwupasmówce hehe (tranzycie na Rybnik) bujający sie autkiem tatusia bo się mu nudzi w wakacje hi hi
w Środe
autko Krzysia prowadzone przez jak sie okazało Ariela z Bogumińskiej skręcające na jakieś zadupie w Turzy Śl.
Marko za Orzeszem jadący w kierunku ¯or trąbiłem na Ciebie na światłach dla pieszych na górce,
Darex chwile potem na osiedlowej dwupasmówce hehe (tranzycie na Rybnik) bujający sie autkiem tatusia bo się mu nudzi w wakacje hi hi
w Środe
autko Krzysia prowadzone przez jak sie okazało Ariela z Bogumińskiej skręcające na jakieś zadupie w Turzy Śl.
SEX jest jak BMW - radość z JAZDY
- Devil_Asia
- Kontakt:
- sky_driver
Ariel pisze:robilem Ci zawieszenie z Kamilem w e34, a Ty jeszcze mi moja ulice nazywasz zadupie?sky_driver pisze:autko Krzysia prowadzone przez jak sie okazało Ariela z Bogumińskiej skręcające na jakieś zadupie w Turzy Śl.
aaaa, to z toba robił, dzieki, dzieki....
a jezdzilem potem ta ulica na skuterku od Bodzia ale niegdzie nie widzialem twojej ani Krzysia fury
SEX jest jak BMW - radość z JAZDY
- Łatysz
- Maniak forumowy
- Kontakt:
tak tak dość trochę ludu na spociku w Rybniku było miło i jeszcze raz dzięki wszystkim którzy się zjawiligucio27 pisze:dziś o 19 , całą paczkę z Rybnika i Wodzisławia oraz Raciborza ... BTS
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa