co ciekawego widzieliśmy w "terenie"
Fajna beema na fajnej glebie, ale właściciel jakiś :).
Zimówki, stalowa felga, w środku jak w chlewie (nie dało się zrobić fotki bo za bardzo się światło odbijało)
poździerana z każdej strony, wszystko popękane na niej
Masakra. Kto tym jeździ??
Zimówki, stalowa felga, w środku jak w chlewie (nie dało się zrobić fotki bo za bardzo się światło odbijało)
poździerana z każdej strony, wszystko popękane na niej
Masakra. Kto tym jeździ??
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wiem czy ktos widzial kiedys to biedne auto.....ale stalo ( moze jeszcze tam jest ) obok starego kina rialto w katowicach....serce mi krwawilo gdy widzialem ten samochod...
w glowie mialem cytat z mad maxa.."...ostatnie V8 na ziemi..." ( bo to chyba wlasnie V8 jest... )
dzisiaj pod silesia w katowicach....CSL ...ehhhhh
Niesamowicie ladne i zarabiscie zgrabne....Z4 w tle zdjatko z targow na expo czy cos takiego
...tak znowu sie czepiam...
[ Dodano: 13 Sierpień 2010, 19:18 ]
marzenie niejednego kierowcy i fana BMW!! a tu stoi i niszczeje bez potrzeby...a na pewno znalazł by się nie jeden chętny do przygarnięcia;) choćby JA;P
_Rafał_ pisze:ta e38 jest juz tam przynajmniej 8 latBeleX pisze:Nie wiem czy ktos widzial kiedys to biedne auto.....ale stalo ( moze jeszcze tam jest ) obok starego kina rialto w katowicach....serce mi krwawilo gdy widzialem ten samochod...
marzenie niejednego kierowcy i fana BMW!! a tu stoi i niszczeje bez potrzeby...a na pewno znalazł by się nie jeden chętny do przygarnięcia;) choćby JA;P
BYŁO - E36 318i SEDAN BYŁO - E36 323/325i SEDAN JEST E36 TOURING
buaha on ma na klapie adres www.bmw-mania.pl ??