Termostat E46 2000r 318i
-
- Małopiszący
Dzieki za podpowieć sprawde to!Kubok pisze:Tylko obyś kupił odpowiedni korek, pisze na każdym ciśnienie jego pracy..
A mam taki problemik zciagłem z neta program do bmw Carsoft i nie potrafie go zaistalowac na moim kompie i niewiem dlaczego moze jakis z błedami zciagłem.
[ Dodano: 28 Sierpień 2010, 14:31 ]
Witam ponownie wszystkich juz doszedełem co jest popsute sterownik wentylatowa sorki ze tak dopiero dzis ale czas nie pozwolił duzo pracy było
A teraz z innej beczki jak moja Benia sie zagrzeje otworzy sie termostat i przejdzie ciepła woda na czujnik temp to włacza wentylator na fol obroty tak mam racje.
A jak załaczam klime to tez powinien sie właczyc wetylator ?????
i czy powienien sie krecic na fol obrotach czy na mniejszych ??
Jak to jest w praktyce
A jeszcze czy tym cienkim kablem co idze do teko sterownika ida rozne napiecia ??
[ Dodano: 28 Sierpień 2010, 23:50 ]
WITAM znow doszedłem do nastepnej zeczy ze jak odpiołem wentylator w bmw i zamianiłem go na inny z forda jakis tam miałem haha i działa wszystko normalnie wiec znalazłem podobny jak mam w bmw ale nie wiem z czego wielkoscia ten sam i go zamontowałem juz na stałe i zaczołem zapalac auto gazowac i klime właczac i wszystko dział po staremu tak jak nowka smieszne hah ale działa ,
ale chce sie jeszcze zapytac czy jak sie zagrzewa do wysokiej temperatury ze wetylator kreci na fol moze szlauch z wody byc taki nabrzmiały i twardy
i jeszcze jesdno zowazyłem ze wskaznik temperatury pokazuje mi do jednego mometu jak zgasze auto i przekrece klyczyk dzwignie sie wyzej ciekawe to co nie