[E36] Broder 320i Coupe
-
- Zaawansowany forumowicz
znana bunia z forum Maxbimmer szkoda ze nie zrobiles swapa z tej M3 co miales takie byly plany no i wtedy to by był kosmos ogolnie bunia piekna co widac po zlotach gdzie zdobywa puchary oby tak dalej i do zobaczenia na zlocie w Rydułtowach
Silnik jest Bogiem , prędkość nałogiem , turbo podstawą a nitro zabawą
Auto nie jest tak doskonale jak na fotkach, ma troche wad i niedociagniec, ale nie zawsze tak jest jak by sie chcialo
Silnik z e36, m52b28, ale z kolektorem ssacym od m50 i przez chwile z stozkiem simoty w carbonie, ale juz siedzi ori puszka z wkladka k&n i jest znacznie lepiej wydech przelotowy w calosci, tylko koncowy tlumik zostal i ori H-pipe na srodku, do tego barany chyba na wzor supersprinta. Pod maska od czasu swapa nie byla myta i jest mega syf, dlatego nawet zdjec nie robie
Zabudowa audio hm... przegladalem wczoraj fotki z waszego zlotu rok temu i widzialem pare ladnych bagaznikow, wiec mysle ze nie mam z czym sie wychylac
Co do M3, najwiekszy blad ze sprzedalem. Byla zdrowiutka i jezdzila jak trzeba, a odcinka.... niczym scigacz
Mam nadzieje ze na zlocie nie zostanie odebrana jako wies-tuning i nie dostane w tej kategorii pucharu
do zobaczenia
Silnik z e36, m52b28, ale z kolektorem ssacym od m50 i przez chwile z stozkiem simoty w carbonie, ale juz siedzi ori puszka z wkladka k&n i jest znacznie lepiej wydech przelotowy w calosci, tylko koncowy tlumik zostal i ori H-pipe na srodku, do tego barany chyba na wzor supersprinta. Pod maska od czasu swapa nie byla myta i jest mega syf, dlatego nawet zdjec nie robie
Zabudowa audio hm... przegladalem wczoraj fotki z waszego zlotu rok temu i widzialem pare ladnych bagaznikow, wiec mysle ze nie mam z czym sie wychylac
Co do M3, najwiekszy blad ze sprzedalem. Byla zdrowiutka i jezdzila jak trzeba, a odcinka.... niczym scigacz
Mam nadzieje ze na zlocie nie zostanie odebrana jako wies-tuning i nie dostane w tej kategorii pucharu
do zobaczenia
zawias, 3-4 miesiace. Raz mnie zatrzymali ale ogolnie spoko poszlo gladko hehe. Wtedy jeszcze nie znalem przepisow, a jest na to patent, ale nie chce o tym pisac, bo jak co drugie auto zacznie jezdzic bez tablicy to beda sie wkur*iac i beda sypali mandaty za byle co. Ogolnie wg przepisow w pewnych przypadkach jest dozwolona jazda z tablica za szyba, ale wiadomo ze jak zaczneisz sie madrzyc to dowala sie do czegos innego.
Krzys, w takim razie nie przyejzdzam
Krzys, w takim razie nie przyejzdzam
- sky_driver
- Zaawansowany forumowicz
jak juz pohamowaliscie to napisac ile wyszloAriel pisze:http://www.youtube.com/watch?v=N18K90fDC-w
...tak znowu sie czepiam...