III Zlot Bmw Team Śląsk
- sky_driver
- Zaawansowany forumowicz
też przyłączam się do podziękowań, było przednio, pogada się ustabilizowała i daliśmy rade
jak ktoś ma jakieś filmiki lub zdjęcia z moim udziałem to proszę o wysłanie na maila
sky_driver@o2.pl
wyjątkowo jestem zadowolony z tego co moja bunia w tym roku pokazala
jak ktoś ma jakieś filmiki lub zdjęcia z moim udziałem to proszę o wysłanie na maila
sky_driver@o2.pl
wyjątkowo jestem zadowolony z tego co moja bunia w tym roku pokazala
SEX jest jak BMW - radość z JAZDY
Też wielkie dzięki wszystkim, w szczególności Wilq`owi i jego kobiecie za odstawienie mojego tęczowozu do domu
[URL=http://www.fotosik.pl]
No ładnie ładnie panowie, jestem zadowolony.. niestety musiałem się zmyć szybko;/ taka praca. Na następny zlot moje autko będzie nie do poznania. Postaram się w czymś wystartować no ale tak jak mówię dopiero w przyszłym roku jak oczywiście odbędzie się zlot. Wypas impreza i samochody.. oby tak dalej..
WYNIKI KONKURENCJI
Najniższy samochód
1.Krzysztof Węgrzyn E36
2.Mateusz Sztorc E30
3.Artur Reczek E28
Car audio
1.Paweł Gęsłowski E38
2.Bartosz Broda E36
Sprawnościówka
1.Karol Ficner E36 cabrio
2.Radek Bronisz
3.Bartłomiej Lupierz E30
Najgłośniejszy wydech
1.Michał Sadzowiczny E36
2.Kamil "K64" E36
3.Bartosz Broda E36
Najładniejsze auto
BMW E36 cabrio Łukasz
przepraszam za pomyłki w nazwiskach ale trochę kartki zmokły i rozmazało się
Najniższy samochód
1.Krzysztof Węgrzyn E36
2.Mateusz Sztorc E30
3.Artur Reczek E28
Car audio
1.Paweł Gęsłowski E38
2.Bartosz Broda E36
Sprawnościówka
1.Karol Ficner E36 cabrio
2.Radek Bronisz
3.Bartłomiej Lupierz E30
Najgłośniejszy wydech
1.Michał Sadzowiczny E36
2.Kamil "K64" E36
3.Bartosz Broda E36
Najładniejsze auto
BMW E36 cabrio Łukasz
przepraszam za pomyłki w nazwiskach ale trochę kartki zmokły i rozmazało się
Było dobrze nawet b.dobrze Gucio korowod wyszedł widzę z tyłu podpięło się parę osób z poza zbiórki nie licząc Łatysza. No Gucio każdy widział jak śmigasz jak uprzywilejowany pojazd to Cie puszczaliśmy Honika to już na zbiórce kręciło koledze coś zaszkodziło haa Miejmy nadzieje , ze się większej choroby nie nabawił z wiatru.Ja podziękuję wszystkim którzy jechali z Rybnika do Rydułtów w eskorcie którą prowadził Fatum. Było naprawdę super piękny korowód i każdy wiedział że operator z kamerą i flagą będzie z tyłu śmigał na przód nawet i na trzeciego i mógł mnie puścić jak coś ... nikt nie musiał nikomu mówić....
Jedynie operator chyba za dużo pije bo ręka mi się trzęsła i za dużo przerywników ... no i jeden tekst mnie rozwalił
Dzieki każdemu za przybycie i za super zlot !
P.S Gucio dobra robota !
Ostatnio zmieniony 2010-08-30, 15:16 przez FaTuM, łącznie zmieniany 1 raz.
to teraz niezle zaszalales ... jakbys mial chociaz z telefonu jakies nagranie tego kawalka to pewnie by Ci ktos pomogl ... ale watpie zeby ktos spamietywal co i o ktorej puszczane bylo ... chyba ze ktos pamietam wszystkie kawalki jakie puscil w E38 podczas konkursu na CA jego wlascicielDiVi pisze:Nie wiecie jak sie nazywa nuta którą puścił kierowca E38 o 12:42?
- El Diablo
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Zlot udał się, dużo dymu, ten chwilowy deszcz nie wystraszył impreza trwała w najlepsze dalej, miło ciupała muzyczka, troszkę przymulił na jakiś czas konkurs sprawnościowy ale za to była to nowośc, dobra organizacja imprezy pod względem technicznym, pomimo skromnego "planu imprezy" to ogólnie biorąc bardzo mi sie podobało, WSZYSTKO nadrobiła niesamowita atmosfera na III Zlocie BTS którą tworzą ludzie z BTS, a gdzie brakuje jej na innym zlocie , - zresztą nie wątpiłem w to ani chwili bardzo miło spędzona niedziela, wiele rozmów, spotkań, troszkę poleniuchowania, mnóstwo żartu i śmiechu... świetnie, GRATLUJę ZLOTU...
- Devil_Asia
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Niestety nie mam porównania z poprzednimi zlotami BTS`u wiec powiem ze poprostu mi się podobało
Gdyby nie to ze teraz musze odchorować swoje
Gdyby nie to ze teraz musze odchorować swoje
No cos tam się znajdziesky_driver pisze:jak ktoś ma jakieś filmiki lub zdjęcia z moim udziałem to proszę o wysłanie na maila
sky_driver@o2.pl