witam amm taki sam kolore jak ty i tez taki zaniedbany jak twoje pierwsze zdjecia powiedz mi jak doprowadziles ten stan ze sie tak swieci jak uzyles cos specjalniego to napisz co jakbys mogl z gory dzieki pozdro
toomuus to jest czysty kral dobra polerka i jest pięknie, a reszta carbon maska na włóknie reszta naklejana z tego co ja dojrzałem okiem Ale niech właściciel się wypowie Napisz do mnie moża się ugadać zrobić na wzór
FaTuM pisze:toomuus to jest czysty kral dobra polerka i jest pięknie, a reszta carbon maska na włóknie reszta naklejana z tego co ja dojrzałem okiem Ale niech właściciel się wypowie Napisz do mnie moża się ugadać zrobić na wzór
Zadnych naklejek!! Wszystko 100% prawdziwe wlokno! Maska kupiona gotowiec, klapa tylna i dach pokrywana prawdziwym wloknem wlasnorecznie.
Lakier to zwykla baza biala + klar. Auto nawet nie bylo jeszcze polerowane nie ma czasu
jak by ktos nie wierzyl zalaczam fotki nakladania carbonu
Krzys pisze:jak to finansowo wyglada? Mialem propozycje wlozenia na gotowo kompresora w cenie ok 2000-2500zl
daj mi tego co taka propozycje skladal to ja sie nawet nie bede zastanawial bo moja ma focha i cos dzis nie chce z kompresorem chodzic do konca budowy jeszcze kuuupa spedzonych godzin w warszatcie, a jak bedzie szlo tak zle jak dzis to zostanie n/a... powoli mam dosyc