Sierpniowy spot BTS - 26 sieprnia godz 17.00

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
e30fast

Post autor: e30fast »

tak jest :twisted: :twisted: :twisted: ja juz odpadam z palenia gumy:D:D:D obiecalem sobie nawet mnie nie prowokujcie :):D:D:D :twisted: :twisted: :twisted:
adamwsb

Post autor: adamwsb »

Tomku tak bylo, jest i bedzie ze ktos bedzie chcial sie popisac i tyle a z policja musimy miec zalatwione bo chociazby na glowie stanac jak beda przejezdzac i zobacza tyle BMW to od razu wpadna obejzec co sie dzieje i mamy kredki.
przemek

Post autor: przemek »

Ja tez z checia bym sie zjawil juz francik mnie namawial zeby pojechac na jakis spot. Oczywiscie pod warunkiem ze nic mi planow nie pokrzyzuje
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

no to adam zalatwial policje zeby nam dala spokoj 19 albo 26 sierpnia. Trzeba zrobic ogrodzenie jak ktos chce na hamca palic gume.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

19 sierpnia mi pasuje :D :roll:
Obrazek
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Niech ktos zalatwi z policja w Wodziu palenie gumy... Bedzie osobny plac do tego ogrodzony moze im powiedziec... Jak chca to moga sobie zobaczyc tak wiec nie bedzie zadnego nieprzyjemnego wypadku bo ogrodzenie bedzie... Sprobowac zawsze mozna tylko jak sie nie zgodza to nie podajcie im daty :P haha...

Moja propozycja to 19 Sierpnie
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

[quote="Tomek325i"]Moja propozycja to 19 Sierpnie
Obrazek
adamwsb

z policja takiegos czegos nie da sie zalatwic bo to miejsce publiczne w centrum miasta wiec juz odpada :/
Awatar użytkownika
Kuki
Maniak forumowy

Post autor: Kuki »

jak co to moge wziasc troche tasmy do ogrodzenia tylko nie wiem ile tego jest i postaram sie wpasc bo wtedy bede w szpitalu w wodziu i postaram sie zalatwic przepustke :D :D :D
Miec BMW teraz nie duzy wydatek Zabic muche boczna szyba........................BEZCENNE

"zycie zaczyna sie i konczy na BMW"
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

nie bedzie palenia gumy. Ale moze uda sie cos lepszego wymyslec. Jeden pomysl juz jest :)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

[quote="dave"][quote="Tomek325i"]Moja propozycja to 19 Sierpnie
Obrazek
Jeztom

Post autor: Jeztom »

pare autek z BMWAUTO.pl napewno wpadnie :D

Macie jakis juz plan imprezki? jak tak to podzielcie sie :lol: 8)
Awatar użytkownika
kisol
Zaawansowany forumowicz

Post autor: kisol »

placyk jest dobry ale na spokojnie tylko sie spotkac zadnych szalenstw bo nie ma warunkow
moze sie znajdzie inne miejsce zobaczymy :)
adamwsb

nie bojcie sie jest jak na razie jedna interesujaca atrakcja i wcale nie trzeba do tej konkurencji miejsca na wariowanie :D
Anonymous

placyki

Post autor: Anonymous »

19 nastego ja sie pisze a co do placu to jest jescze na uboczu w rydultowach jak sie na ignac jedzie tam kiedys byla dyskoteka teraz jest stolarnia chyba . sa tam 2 placyki czasami elki tam tam smigaja ale zadko , no i jest na uboczu na jednym jak ktos chce mozna spalic gume a na 2 poustawiac sobie samochody. moze nie sa te place za wielkie ale na pewno nik sie nie doczepi (chyba) :) . taka propozycja.
Zablokowany