320D by Mati

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
MaT
Zaawansowany forumowicz

Post autor: MaT »

Z tego co widać na zdjęciach to zadbany egzemplarz ale lepiej wrzuć fotki zrobione w dzień :)
Obrazek
Soyer
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Soyer »

Tak na pierwszy rzut oka bardzo ladnie sie prezentuje :wink: Poczekamy na foty w dzien robione :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :bmw:
Awatar użytkownika
mati22
Małopiszący

Post autor: mati22 »

A oto fotki w dzień lśni jak nie powiem co :lol: opłacało się te kilkanaście godzin polerowania polecam wosk nano + z autolanda

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Soyer
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Soyer »

No autko wyglada bardzo ladnie gratulacje :mrgreen: :bmw:
Awatar użytkownika
mati22
Małopiszący

no mogła by być w środku skóra biała w połączeniu z czarnymi wstawkami i szyta białą nicią lub czarna z czerwoną nicią :smile: i chrom line.
A co do kierunków to jeszcze nie wiem czy je zmienię na białe podobają mi się takie choć z przodu fajnie by takie klirki wyglądały tylko nie chromy ...
Awatar użytkownika
Krisstoff
Maniak forumowy

Post autor: Krisstoff »

Jak chcesz wrzucać klary to sobie odpuść od razu i zostaw te... Dużo lepiej prezentują się dymione albo białe
Obrazek
Awatar użytkownika
Aman
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Aman »

dokladnie tak jak kriss pisze lepiej wrzuc dymione niz klary, ja je mam i bede je zmienial w najblizszym czasie bo auto nei wyglada za fajnie :P A ogolem spoko sztuka :D
Obrazek
Bylo e46 320d, e39 528i, E46 320d jest E46 330Ci ...:::AmAn:::...
wiesiek
Małopiszący

Post autor: wiesiek »

Bardo fajna bunia gratuluje zakupu. :m:
MaT
Zaawansowany forumowicz

Post autor: MaT »

Krisstoff pisze:Jak chcesz wrzucać klary to sobie odpuść od razu i zostaw te... Dużo lepiej prezentują się dymione albo białe
potwierdzam. lepiej zostaw pomarańczowe bo ja kupiłem takie klary i wtopiłem strasznie z tym bo niezbyt dobrze to wyglada ;/
Obrazek
Awatar użytkownika
mati22
Małopiszący

a macie może jakieś foto z dymionymi takiej e46 ?? bo białe takie czyste mi się nie podobają w
Awatar użytkownika
Krisstoff
Maniak forumowy

Post autor: Krisstoff »

Ja mam dymione u siebie i wygląda to tak
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
mati22
Małopiszący

jak na razie zainwestowałem w tarcze do przodu mikoda i klocki ferodo mimo opini spisują się świetnie pozostało mi uporać się z wydechem no i poczyścić wszystkie zaworki ale sam raczej na pierwszy raz nie chce się za to zabrać jest może ktoś z okolic Jaworzna co mógłby objaśnić co i jak chodzi mi o spotkanie.

[ Dodano: 20 Luty 2011, 13:24 ]
dodaje foto z zakopanego na zimowych kółkach droga na Gubałówkę z moją Ukochaną :mrgreen:
Obrazek

[ Dodano: 26 Luty 2011, 22:30 ]
najpierw kierunki
Obrazek[/URL]

no i rozpórka którą jeszcze będzie trzeba trochę chyba zmodyfikować bo jest za styk z osłoną od maski... dziwne zjawisko .... będę musiał przypiłować chyba ta blaszkę przy śrubie od rurki po prawej stronie bo ona unosi maskę do góry taki mi się wydaje ale autko trzyma się super drogi,nie sądziłem że aż takie efekty będą po założeniu tego
Obrazek[/URL]
ODPOWIEDZ