Każda niedziela pod M1 w Zabrzu
co to za klotnie mi tu ?? heheh powiem tyle ze poprostu nie kazdy z nas ma kase na paliwo jechac do zabrza i poogladac rozne auta bo nie jedni wola zaoszczedzic troche i wybrac sie na cos konkretniejszego. A jesli tam jezdzi policja i rozgarnia auta to nie oplaca sie tyle jechac na 10 minut az panowie policjanci przyjada
niewiem czy sie wyrobie do niedzieli bo musze spojlery pozakladac tzn czekam na body kit z allegro mysle ze tak niemam tam po co jechac ludzie nie zauwazaja aut ktore sa nie ospojlerowane musi byc tak: 30cm pomiedzy nadkolem a kolem przedni zderzak ma byc 1cm nad ziemia i na dokladke najlepsze sa felgi 13 hahahahahahahaha aa i lexusy musza mi przyjsc kurczeee kto pomoze mi zalozyc neony ??:D:D:D:D:D neony to fjany bajer wiec a jeszcze ich nie mam wiec chlopaki jedziecie bezemnie ja niemam z tuningowanego samochodu niemam po co tam jechac hahahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahhahahahahahhahahahahah
Dla belgijskich tungowanych chlopakow
G-STYlE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dla belgijskich tungowanych chlopakow
G-STYlE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!