Sierpniowy spot BTS - 26 sieprnia godz 17.00

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
adamwsb

Post autor: adamwsb »

nie ma takiej opcji tam !! co chwile policja tam jest a poza tym to jest jeden placyk prywatny wlasnie dla l-ek i kumpel tam ostatnio tylko stal i mandat dostal na dodatek za male to jest
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

adamwsb pisze:nie ma takiej opcji tam !! co chwile policja tam jest a poza tym to jest jeden placyk prywatny wlasnie dla l-ek i kumpel tam ostatnio tylko stal i mandat dostal na dodatek za male to jest
dokladnie :D

ja ostatnio tam stalem z kumplami to podjechali i kazali nam jechac w inne miejsce bo jak to powiedzieli "zaklucamy spokoj innych" :/
Obrazek
adamwsb

nie ma sie co oszukiwac ale u nas w okolicy nie ma zadnego miejsca na spot chyba ze parking AlBERTA ale tam tez wariowac nie mozna tylko ze to jest dlugie i jakies zawody mozna zrobic :) tym bardziej w niedziele jak bedzie malo ludzi wieczorem. Samochody moga stac na srodku, droga bedzie wolna a pod plotem sie zmieszcza 4 auta kolo siebie na szerokosc bez problemu wiec cos tam mozna zrobic :)
Awatar użytkownika
kisol
Zaawansowany forumowicz

Post autor: kisol »

z tym zawsze jest problem bo jak jest miejscowka to nie mozna szalec bo nie taka nawierzchnia albo zabudowania
np ja ostatnio bylem tam:

http://pl.youtube.com/watch?v=qbJI7kdBdFc

ale spot ....nie wiem troszke przypalowe miejsce
adamwsb

Kisol gdzie to jest ??? Miejsce na spota idealne !! zadnych ludzi, domow ani nic, spokoj i miejsce !! gdzie to jest ?
Awatar użytkownika
kisol
Zaawansowany forumowicz

Chwalowice
adamwsb

no duzo mi to powiedzialo :P kiedy masz czas ? skoczymy tam obadac z Krzysiem jak to wyglada :)
Awatar użytkownika
kisol
Zaawansowany forumowicz

weekend mam wolny mozna jechac.Krzys bedzie wiedzial gdzie to jest.przy glownej drodze na wylocie z chwalowic na jankowice kiedys byl tam przejazd kolejowy
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

NO dokladnie ;) Moj tata tam w mlodosci drzewa ze szkoly sadzil :D hahahah...

A jak bys jechal dalej to dojedziesz do WAGI :D
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

tam jak sie na zwaly jedzie. Od strony swierklan w prawo sie kreci jak byly tory. Tam czesto autobusy stoja. Ale czasem i policja lubi tam stac.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Tomek
Maniak forumowy

No to swoja droga.... :? :?
adamwsb

kurde....
Tomek
Maniak forumowy

No poprostu Adam nigdzie w Polsce nie znajdziesz takiego placu na ktorym policja da ci spokoj... Juz w takim zasranym kraju zyjemy (cale szczescie ostatnie 3 lata). Albo nielegal albo legal i rok zalatwiania..................... :roll: :roll: :roll: :roll:
adamwsb

dobra ale np. w poznaniu maja tory itp do aut zeby mogli sie wyszalec wiec czemu u nas akurat nic nie ma !!
Tomek
Maniak forumowy

A zaplacisz 30zl za rundke na torze :?: I spalisz do tego jeszcze 10-15 litrow benzyny... Pozna
Zablokowany