[E36] Bawareiro By Wbs - zaczynamy zabawę w wyścigi.
[E36] Bawareiro By Wbs - zaczynamy zabawę w wyścigi.
Witam.
Chciałem wam zaprezentować moje E36. Może na początku tak. Kupiłem Bawarkę od gościa, który ją przywiózł z Niemiec tylko po to by sprzedać. Sprzedajacy kupil samochod od dziadzia, pierwszego właściciela. Trafiłem ją całkiem przypadkiem.
Stan wnetrza byl zadziwiajaco zadbany bez przetarc, pekniec czy zmenczen materialow. Inny samochody, ktore ogladalem z niby mniejszy przebiegiem wygladaly w srodku jak stajnia. Podloga i blacharka byly w stanie idealnym jak na te lata, a motor chodzil bez zarzutu. Po chwili jazdy zdecydowalem sie na zakup.
Projekt bedzie grubo doinwestowany i pojdzie w legendarna dla BMW strone, a mianowice droga "nisko i szeroko".
Nizej specyfikacja:
Wyposażenie
Dane pojazdu
Art.
Wartość
Numer podwozia WBACB11050FC49497
Kod typu CB11
Typ 320I (EUR)
Typoszereg E E36 (4)
Seria 3
Rodzaj konstrukcji LIM
Układ kierowniczy LL
Drzwi 4
Silnik M50
Pojemność skokowa 2.00
Moc 110 kw 150km
Napęd HECK
Skrzynia biegów MECH
Kolor MAURITIUSBLAU METALLIC (287)
Tapicerka SILBERGRAU STOFF 4-TUERER (0466)
Data prod. 1992-06-19
Wyposażenie
Kod
Nazwa (interfejs)
Nazwa (ETK)
S210A ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS ) Dynamiczny ukł. przeciwpoślizgowy
S240A LEATHER STEERING WHEEL Kierownica skórzana z pod.pow.
S314A HEATED WINDSCREEN WASHER NOZZLES Lusterko zewn. /Zamek kier. podgrz.
S320A MODEL DESIGNATION, DELETION Brak napisu modelu
S401A SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC Dach przesuwno-uchylny elektryczny
S410A WINDOW LIFTS, ELECTRIC AT FRONT Siłownik szyby elektryczny przedni
S415A SUNBLIND FOR REAR WINDOW Roleta przeciwsłoneczna tylna
S423A FLOOR MATS, VELOUR Dywaniki podłogowe Velours
S428A WARNING TRIANGLE Trójkąt ostrzegawczy i apteczka
S498A HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE Zagłówki w siedzeniu tylnym mechaniczne
S510A HEADLIGHT BEAM-THROW CONTR. F LOW BEAM Regulator zasięgu świateł
S520A FOGLIGHTS Lampa przeciwmgłowa
S529A MICRO FILTER Mikrofiltr
S542A CHECK CONTROL Check-Control
S556A EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY Wskaźnik temperatury zewn.
Kod
Nazwa (interfejs)
Nazwa (ETK)
S570A STRONGER ELECTRICITY SUPPLY Silniejsze zasilanie prądem
S660* BMW BAVARIA REVERSE RDS
S679A HECKSCHEIBENANTENNE Antena tylnej szyby
S690A CASSETTE HOLDER Uchwyt kasety
S704A M SPORT SUSPENSION M Podwozie sportowe
L801A GERMANY VERSION Wersja krajowa Niemcy/Austria
S848A ENLARGED WIRING HARNESS Rozszerzona wiązka kabli
no i jest jeszcze podświetlana gałka m3
Nastepnie zostaly zakupione nowe lampy m3, zamienniki Depo, z ktorych jestem bardzo zadowolony, ringi na zegary z polerowanego aluminium oraz kierunki takze Depo.
DWIE FOTKI NI?EJ EDIT - LEPSZA JAKOŚć
Planow nie okreslam, bo ciagle nowe pomysly przychodza do glowy.
Zdjęcia modyfikacji będą zamieszczane na kolejnych stronach.[center][/center]
Chciałem wam zaprezentować moje E36. Może na początku tak. Kupiłem Bawarkę od gościa, który ją przywiózł z Niemiec tylko po to by sprzedać. Sprzedajacy kupil samochod od dziadzia, pierwszego właściciela. Trafiłem ją całkiem przypadkiem.
Stan wnetrza byl zadziwiajaco zadbany bez przetarc, pekniec czy zmenczen materialow. Inny samochody, ktore ogladalem z niby mniejszy przebiegiem wygladaly w srodku jak stajnia. Podloga i blacharka byly w stanie idealnym jak na te lata, a motor chodzil bez zarzutu. Po chwili jazdy zdecydowalem sie na zakup.
Projekt bedzie grubo doinwestowany i pojdzie w legendarna dla BMW strone, a mianowice droga "nisko i szeroko".
Nizej specyfikacja:
Wyposażenie
Dane pojazdu
Art.
Wartość
Numer podwozia WBACB11050FC49497
Kod typu CB11
Typ 320I (EUR)
Typoszereg E E36 (4)
Seria 3
Rodzaj konstrukcji LIM
Układ kierowniczy LL
Drzwi 4
Silnik M50
Pojemność skokowa 2.00
Moc 110 kw 150km
Napęd HECK
Skrzynia biegów MECH
Kolor MAURITIUSBLAU METALLIC (287)
Tapicerka SILBERGRAU STOFF 4-TUERER (0466)
Data prod. 1992-06-19
Wyposażenie
Kod
Nazwa (interfejs)
Nazwa (ETK)
S210A ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS ) Dynamiczny ukł. przeciwpoślizgowy
S240A LEATHER STEERING WHEEL Kierownica skórzana z pod.pow.
S314A HEATED WINDSCREEN WASHER NOZZLES Lusterko zewn. /Zamek kier. podgrz.
S320A MODEL DESIGNATION, DELETION Brak napisu modelu
S401A SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC Dach przesuwno-uchylny elektryczny
S410A WINDOW LIFTS, ELECTRIC AT FRONT Siłownik szyby elektryczny przedni
S415A SUNBLIND FOR REAR WINDOW Roleta przeciwsłoneczna tylna
S423A FLOOR MATS, VELOUR Dywaniki podłogowe Velours
S428A WARNING TRIANGLE Trójkąt ostrzegawczy i apteczka
S498A HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE Zagłówki w siedzeniu tylnym mechaniczne
S510A HEADLIGHT BEAM-THROW CONTR. F LOW BEAM Regulator zasięgu świateł
S520A FOGLIGHTS Lampa przeciwmgłowa
S529A MICRO FILTER Mikrofiltr
S542A CHECK CONTROL Check-Control
S556A EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY Wskaźnik temperatury zewn.
Kod
Nazwa (interfejs)
Nazwa (ETK)
S570A STRONGER ELECTRICITY SUPPLY Silniejsze zasilanie prądem
S660* BMW BAVARIA REVERSE RDS
S679A HECKSCHEIBENANTENNE Antena tylnej szyby
S690A CASSETTE HOLDER Uchwyt kasety
S704A M SPORT SUSPENSION M Podwozie sportowe
L801A GERMANY VERSION Wersja krajowa Niemcy/Austria
S848A ENLARGED WIRING HARNESS Rozszerzona wiązka kabli
no i jest jeszcze podświetlana gałka m3
Nastepnie zostaly zakupione nowe lampy m3, zamienniki Depo, z ktorych jestem bardzo zadowolony, ringi na zegary z polerowanego aluminium oraz kierunki takze Depo.
DWIE FOTKI NI?EJ EDIT - LEPSZA JAKOŚć
Planow nie okreslam, bo ciagle nowe pomysly przychodza do glowy.
Zdjęcia modyfikacji będą zamieszczane na kolejnych stronach.[center][/center]
Ostatnio zmieniony 2014-03-16, 19:13 przez wbs, łącznie zmieniany 57 razy.
wbs pisze:hmm.. chciałem mieć coś innego niż większość, żółte mi się znów nie podobają. Zastanowię się nad tym.BeleX pisze:nie wsadzaj niebieskich CCFL....milicjanci bardzo tego nie lubia
Nie chodzi o to co lubi drogówka, ale niebieskie ringi mają tyle samo wspólnego z agro tuningiem co niebieskie żarówki w postojówkach lub wewnątrz pojazdu
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
kwestia gustu.. wiadomo.. nie zabraniam się, że będą na pewno niebieskie czy też nie będę się zabraniać tego czy zrobię to w czasie. Mimo wszystko projektem chciałem się z wami podzielić. Mam nadzieję, że mi troszkę podpowiecie (nie chce wyjść na buraka). No ale obecnie jestem za niebieskimi:) Tak jak powiedział gamek2 baza do modów jest świetna. Powoli będę dubał. Mam nadzieję, że to jakoś będzie wyglądało.
tez myslalem nad niebieskimi ccfl bo chcialem miec cos innego.....i niech mowia co chca skoro sie podoba....Marcina nie sluchaj bo on swiezo zdemontowal neony z podwozia ;-) problemem jest jednak policja ktora ma uczulenie na tego typu rzeczy i na codzien bardzo ciezko z tym jezdzic....zamontuj zolte jezeli chcesz miec cos innego bo wygladaja calkiem fajnie zwlaszcza jezeli prezentuja sie z xenonem...to chyba jedyne legalne wyjscie szkoda zakladac niebieskie i odpalac tylko na imprezach bo na drodze sciagaja Cie z miejsca i ogladaja wtedy auto z kazdej strony lacznie z legalizacja gasnicy
( kolega mial zamontowane stroby policyjne i kiedys mu sie miglo w zlej chwili...auto na bok i trzepanie wszystkiego od trojkata po apteczke gasnice itd...a jak sie przyczepia to znajda...po co prowokowac )
( kolega mial zamontowane stroby policyjne i kiedys mu sie miglo w zlej chwili...auto na bok i trzepanie wszystkiego od trojkata po apteczke gasnice itd...a jak sie przyczepia to znajda...po co prowokowac )
...tak znowu sie czepiam...
Wyżej napisałem że nie chce wyjść na fleta i żebyście podpowiedzieli jak by co.BeleX pisze:tez myslalem nad niebieskimi ccfl bo chcialem miec cos innego.....i niech mowia co chca skoro sie podoba....Marcina nie sluchaj bo on swiezo zdemontowal neony z podwozia ;-)
Czy jak ktoś myśli na niebieskimi ringami to znaczy, że ma neony? Nie rozumiem.
nie nie Marcin MIAL neony wiec jego nie sluchaj o wieśtuningu liczy sie tylko Twoje zdanie w tym temacie i zakladaj do auta co chcesz...Twoja sprawa....wbs pisze:Wyżej napisałem że nie chce wyjść na fleta i żebyście podpowiedzieli jak by co.BeleX pisze:tez myslalem nad niebieskimi ccfl bo chcialem miec cos innego.....i niech mowia co chca skoro sie podoba....Marcina nie sluchaj bo on swiezo zdemontowal neony z podwozia ;-)
Czy jak ktoś myśli na niebieskimi ringami to znaczy, że ma neony? Nie rozumiem.
...tak znowu sie czepiam...