[e34] BMW 525i
20' do e34 to wg mnie troche a duzo po pierwsze ze jak juz wczesniej pisano musi byc niziutka opona wiec felgi non stop pokrzywione i poodzierane przy na szych drogach po drugie zero jakiegokolwiek komfortu a po trzecie uwazam ze e34 jest za malym autem na tak wielkie kola wg mnie optymalnym rozmiarem do tego auta jest 18 cali bo wyglada slicznie a niema takich strat na komforcie
Witam dawno tu nie pisałem nic ale mniejsza z tym ;P chciałbym sięgnąć waszej opinii jak myślicie na ile mogę wycenić miej więcej swoje auto, myślę nad sprzedażą ale nie wiem czy się opłaca...
rocznik 93 m50b25 w gazie przebieg 240kkm
ładny lakier , nadkola zdrowe, progi zdrowe, lekko bierze rdza dolne ranty drzwi oraz szyberdach. wnętrze zadbane, czyste, fotele nie przetarte, roleta tylnej szyby, podlokietnik tylny, elektryczne szyby oraz szyberdach, elektryczne podggrzewane lusterka, komplet felg aluminiowych letnich alpina z oponami, komplet felg ori bmw z oponami zimowymi, przeglad i OC wazne do sierpnia 2011
Jezeli mam cos dopisac to piszcie co przeglądam allegro i ceny są bardzo rozbieżne więc ciężko mi określić ile wołać za nią... myślę że pare osób z forum widziało moją e34 za zlotach i się wypowiecie w temacie z góry dzięki
rocznik 93 m50b25 w gazie przebieg 240kkm
ładny lakier , nadkola zdrowe, progi zdrowe, lekko bierze rdza dolne ranty drzwi oraz szyberdach. wnętrze zadbane, czyste, fotele nie przetarte, roleta tylnej szyby, podlokietnik tylny, elektryczne szyby oraz szyberdach, elektryczne podggrzewane lusterka, komplet felg aluminiowych letnich alpina z oponami, komplet felg ori bmw z oponami zimowymi, przeglad i OC wazne do sierpnia 2011
Jezeli mam cos dopisac to piszcie co przeglądam allegro i ceny są bardzo rozbieżne więc ciężko mi określić ile wołać za nią... myślę że pare osób z forum widziało moją e34 za zlotach i się wypowiecie w temacie z góry dzięki
Gdyby Bóg dał przedni napêd to ludzie chodzili by na rêkach ;D
Po ilości przejrzanych e34 po ilosci rozbernaych i tym smaym kupionych sprawnych na czesci i po tym jak sie orientowalem ile bym dostal za moja w m-paku i z wieksza lub mniejsza iloscia gadzetow rarytasow sadze ze mozesz wystawic za jakies 5.5-6 a realne pieniadze ktore za nia dostaniesz to jakies 5tysi raczej nic wiecej