KoNiK, chcę ostatecznie zamknąć pewien etap w życiu i jeszcze tylko auto przypomina mi o tym co było. Dlatego chcę je sprzedać. Niestety narazie mam inne wydatki na głowie więc zmiana auta musi poczekać.
Teraz jaśniej?
Armageddon, za swój zestaw dałem 500zł (już nie pamiętam dokładnie). Gdzie? Było ogłoszenie na innym forum.
tomash pisze:
Nadal nie wiem czy zatrzymać to auto czy spróbwać sił w nowym projekcie…
najlepsze wyjście to takie: wysyłasz mi cenę na pw a ja zaczynam zbierać kasę, potem przyjeżdżam po sreberko a Ty zaczynasz zabawę z nowym projektem hehe
a tak poważniej to jak masz ją sprzedać to tylko w dobre ręce bo szkoda auta!!!
auto wizualnie na fotkach ladne ... niestety musze przyznać ze przydaloby sie całe auto pomalować bo ma sporo niedociągnięć lakierniczych jak na " Dobry projekt" , ja bym auto sprzedał i porwał sie na e46 , kasa ktora wpakujesz w tą e36 nigdy Ci sie nie zwróci , a M3 to nie jest wiec jak dla mnie niema sensu pakować sie w swap i malowanie ...
zawias ma niestety racje...jezeli chcesz to auto sprzedac to go sprzedaj....kupujacego bedzie malo obchodzilo ile w to auto wsadziles bo liczy sie tylko prawo rynku i cena ktora rynek dyktuje...a to nie jest auto kolekcjonerskie z 13 sztuk produkowanych na swiecie...ladna sztuka ale 93...lepiej E46 i wtedy sie bawic...
zawias, masz rację. Lakierniczo jest do bani obecnie. Masz również rację że nie opłaca się pchać w swap + malowanie dlatego mam inny pomysł
Jeśli chodzi o zwrot kasy to ręka w górę komu jakikolwiek tuning się zwrócił To jest hobby a nie sposób na zarobek