CHIP do bmw.. zwiększa moc? zmniejsza spalanie?
CHIP do bmw.. zwiększa moc? zmniejsza spalanie?
http://moto.allegro.pl/chip-tuning-box- ... 81371.html
witam, proste pytanie..spotkał się ktoś z chipem widocznym w ten aukcji?
na pewno coś pomaga itp...
ale moje pytanie brzmi, czy w bmw e36 compact 1.6i warto cos taniego instalowac, jesli posiada sekwencyjna instalacje gazowa LPG?
witam, proste pytanie..spotkał się ktoś z chipem widocznym w ten aukcji?
na pewno coś pomaga itp...
ale moje pytanie brzmi, czy w bmw e36 compact 1.6i warto cos taniego instalowac, jesli posiada sekwencyjna instalacje gazowa LPG?
Kolego, pogugluj trochę, przy okazji poszukaj kilku firm chip-tuniungowych, zadzwoń lub napisz do nich.
Dowiesz się, że żaden chip nie może kosztować 120zł
Konkretny chip z porządną mapą silnika do benzyny to od 1500zł w górę.
Gdybyś miał zbędne 2000 PLN możesz mieć dobrego chipa
Tyle z moje strony w tym temacie
jak by Ci tu odpowiedzieć???
lamp typu lexus nie miałem,
lambo-doorsów, ani elementów z
włókna szklanego na aucie też nie,
a wyśmiewam się z tego i drwię
Dowiesz się, że żaden chip nie może kosztować 120zł
Konkretny chip z porządną mapą silnika do benzyny to od 1500zł w górę.
Gdybyś miał zbędne 2000 PLN możesz mieć dobrego chipa
Tyle z moje strony w tym temacie
hmmm...uzywales tego chipa ze go tak wysmiewasz?
jak by Ci tu odpowiedzieć???
lamp typu lexus nie miałem,
lambo-doorsów, ani elementów z
włókna szklanego na aucie też nie,
a wyśmiewam się z tego i drwię
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
- Małopiszący
Z tego co już przeczytałem w kilku podobnych postach na różnych forach to sprawa wygląda następująco: nikt tego nie kupował i nie używał lecz zawsze negują takie wynalazki i nie wierzą w ich działanie. Sam tego nie kupowałem bo też nie wierze (co innego chipy do diesli bo mam takie cudo tylko że za 20gr a nie za ponad 100zł)
Masz 120zł wolnej gotówki to kup, sprawdź i ewentualne osiągi potwierdź np. nagranym filmikiem 0-100km/h z wyłączonym i z włączonym "chipem" lub najlepiej wykresem z hamowni.
Masz 120zł wolnej gotówki to kup, sprawdź i ewentualne osiągi potwierdź np. nagranym filmikiem 0-100km/h z wyłączonym i z włączonym "chipem" lub najlepiej wykresem z hamowni.
patrzac realnie na sytuacje...to pewnie dziala to tak samo jak magnetyzery, filtry stozkowe bez obudowy,spojlery z plastiku,owiewki na szybe,naklejki itp....czyli ogolnie mowiac nie daje to nic za wyjatkiem dodatniego wyniku na masie samochodu...
jezeli za 120 zl mozna miec spadek spalania i wzrost mocy ( juz mi cos nie pasuje ) to ja gratuluje kazdemu szczesliwemu nabywcy...bmw wydaje miliony euro dziennie na badania ograniczenia spalania w samochodach i wzrost mocy....a wystarczy im dac link do "procesora" ktory kazdy ma w domowym dzwonku przy drzwiach z allegro za 120 zl od sztuki.... ;]
jezeli za 120 zl mozna miec spadek spalania i wzrost mocy ( juz mi cos nie pasuje ) to ja gratuluje kazdemu szczesliwemu nabywcy...bmw wydaje miliony euro dziennie na badania ograniczenia spalania w samochodach i wzrost mocy....a wystarczy im dac link do "procesora" ktory kazdy ma w domowym dzwonku przy drzwiach z allegro za 120 zl od sztuki.... ;]
...tak znowu sie czepiam...
- El Diablo
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Marcin nie przesadzaj.... po forach piszą też że zawieszenie gwintowane za 1200 zł to gówno nie zawieszenie, bo co to za zawieszenie za taką kwotę jednk sprawa się ma zgoła inaczej...
więc ... sprawdź zanim tak mocno będziesz się "wyśmiewał z tego i drwił"
Belex wydają miliony a tu wystarczy mape bardziej wydajną wsadzić za kilaset złotych ?? też coś nie tak...
a tak generalnie to sam bym tego nie kupił....
więc ... sprawdź zanim tak mocno będziesz się "wyśmiewał z tego i drwił"
Belex wydają miliony a tu wystarczy mape bardziej wydajną wsadzić za kilaset złotych ?? też coś nie tak...
a tak generalnie to sam bym tego nie kupił....
żal.pl
i weź sie tutaj o coś zapytaj jak w zamian, zamiast porady to sie dostanie 99% drwin zamiast zwykłego stwierdzenia że "zakup takiego chipu nie ma sensu ponieważ:...."
i weź sie tutaj o coś zapytaj jak w zamian, zamiast porady to sie dostanie 99% drwin zamiast zwykłego stwierdzenia że "zakup takiego chipu nie ma sensu ponieważ:...."
[URL=http://www.fotosik.pl]