Ostrzezenia
Ostrzezenia
Witam
Chciałbym się dowiedzieć za co dostałem ostrzeżenia ?
Domyślam się ze chodzi o słowo pajac. Jeżeli nikt z was nie wie co to jest pajac i co ono oznacza to wystarczy zobaczyć sobie w słowniku i wszystko wyjdzie
Wiec za to dostałem ostrzeżenie od Kuboka
Pajac znaczenia:
rzeczownik, rodzaj męski
(1.1) komiczna postać w dawnej krotochwili
(1.2) przen. pogard. ktoś zachowujący się niepoważnie, bez godności
(1.3) figurka z drewna lub tektury, o komicznym wyglądzie, zwykle z ruchomymi kończynami poruszanymi za pomocą sznurka
odmiana:
pajac, ~a, ~owi, ~a, ~em, ~u, ~u; lm pajac|e, ~ów, ~om, ~ów, ~ami, ~ach, ~e
przykłady:
(1.1) Pajace umilali czas wielu władcom.
(1.2) Ale z ciebie pajac!
Ale dzisiaj rano od djmario to tego nie rozumiem
Chciałbym się dowiedzieć za co dostałem ostrzeżenia ?
Domyślam się ze chodzi o słowo pajac. Jeżeli nikt z was nie wie co to jest pajac i co ono oznacza to wystarczy zobaczyć sobie w słowniku i wszystko wyjdzie
Wiec za to dostałem ostrzeżenie od Kuboka
Pajac znaczenia:
rzeczownik, rodzaj męski
(1.1) komiczna postać w dawnej krotochwili
(1.2) przen. pogard. ktoś zachowujący się niepoważnie, bez godności
(1.3) figurka z drewna lub tektury, o komicznym wyglądzie, zwykle z ruchomymi kończynami poruszanymi za pomocą sznurka
odmiana:
pajac, ~a, ~owi, ~a, ~em, ~u, ~u; lm pajac|e, ~ów, ~om, ~ów, ~ami, ~ach, ~e
przykłady:
(1.1) Pajace umilali czas wielu władcom.
(1.2) Ale z ciebie pajac!
Ale dzisiaj rano od djmario to tego nie rozumiem
sory moj blad wszedlem na forum i jak czytałem od razu walnalem osta, nie mialem wczoraj neta i myslalem ze adrian dostal je za obrazanie na sb bo to pierwsze zuciło mi sie w oczy, a ja wyczytałem o Pajacu pozniej, a teraz skumałem ze Kubok mu juz za to dał osta
Poprostu rozpedzilem sie , moj blad
Poprostu rozpedzilem sie , moj blad
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Kolego aaddriaannn, ode mnie ost dostałeś za wypowiedź:
"Dzieciaku Ty się lecz gdzie ja napisałem ze jeżdżę po alkoholu ? no gdzie ?
Pajacu napisałem tylko ze jeżdżę bez prawa jazdy bo tak mi jest dobrze to tylko i wyłącznie moja sprawa
Nie byłem na tej imprezie i tyle nie lubię alkoholu i nie pije go"
oraz kilka innych w temacie w którym w ogóle nie powinieneś się udzielać, bo na imprezie jak sam przyznałeś nie byłeś, a więc nie dość że nie piszesz na temat, to Twoje wypowiedzi uraziły godność paru innych forumowiczy..
Jak dalej będziesz pisać z caps lockiem albo pogrubionym tekstem to dostaniesz kolejne..
Tomek, masz coś do mnie to pisz na pw czekam.
Temat fotorelacja z andrzejek powstał na nowo i proszę trzymać się jego tytułu.
To tyle ode mnie..
"Dzieciaku Ty się lecz gdzie ja napisałem ze jeżdżę po alkoholu ? no gdzie ?
Pajacu napisałem tylko ze jeżdżę bez prawa jazdy bo tak mi jest dobrze to tylko i wyłącznie moja sprawa
Nie byłem na tej imprezie i tyle nie lubię alkoholu i nie pije go"
oraz kilka innych w temacie w którym w ogóle nie powinieneś się udzielać, bo na imprezie jak sam przyznałeś nie byłeś, a więc nie dość że nie piszesz na temat, to Twoje wypowiedzi uraziły godność paru innych forumowiczy..
Jak dalej będziesz pisać z caps lockiem albo pogrubionym tekstem to dostaniesz kolejne..
Tomek, masz coś do mnie to pisz na pw czekam.
Temat fotorelacja z andrzejek powstał na nowo i proszę trzymać się jego tytułu.
To tyle ode mnie..
W rzeczy samej.
Dobrze się zastanowić najpierw dwa razy, i kolejna dwa razy przemyśleć nim ktoś podejmie decyzję co do warna.
Ja poruszę ten temat podczas najbliższego spotkania "w gronie"
Chodzi mi zachowanie bezstronnej postawy na forum przez wszystkich administratorów i moderatorów.
Pamiętajcie:
Nie jesteśmy panami całego świata!
Pilnujemy, albo staramy się pilnować aby atmosfera i porządek na forum była w miarę
przyjazna. Bo dzięki temu właśnie, ludzie TU siedzą.
Wiem, że nie zawsze się da ale postarajmy się wszyscy.
A będzie dobrze.
Dobrze się zastanowić najpierw dwa razy, i kolejna dwa razy przemyśleć nim ktoś podejmie decyzję co do warna.
Ja poruszę ten temat podczas najbliższego spotkania "w gronie"
Chodzi mi zachowanie bezstronnej postawy na forum przez wszystkich administratorów i moderatorów.
Pamiętajcie:
Nie jesteśmy panami całego świata!
Pilnujemy, albo staramy się pilnować aby atmosfera i porządek na forum była w miarę
przyjazna. Bo dzięki temu właśnie, ludzie TU siedzą.
Wiem, że nie zawsze się da ale postarajmy się wszyscy.
A będzie dobrze.
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kubok , jak chcesz być taki oficjalny to mi tutaj nie koleguj bo nie jestem Twoim kolega.
Nie wiem o co dokładnie Ci chodzi bo napisałem tylko dwa posty (a dwa to nie kilka) w tym temacie w których chodziło, że :
1. Zabiara tylko prawo jazdy gdy by go chwycili po spożyciu alkoholu i ze ja nie mam prawka i jeżdżę i tylko sa grzywny w wysokości 500 zł.
2. Jak może pisać ze jeżdżę po alkoholu jak ja nie pije i nie byłem na imprezie
Wiec jak wracasz do tematu w którym nie powinienem się udzielać to popatrz na innych w tym temacie którzy nie byli na imprezie a się wypowiadali na ten temat .
Wiec przykro mi bardzo z tego powodu ze uraziłem godność paru innych forumowiczy jak to opisałeś bo z tego co wiem to tylko Balexa czy jak to się tam pisze nazywając go PAJACEM bo nie pozwolę sobie pisać o mnie tego czego nie robie a słowo PAJAC i leczyć się nie jest słowem obraźliwym i to powinieneś wiedzieć jak chodziłeś do szkoły
Jak jesteś super fajnym Moderatorem to powinieneś zrobić przegląd wszystkich tematów gdzie 75% wypowiedzi nie jest na temat
Co do pisania pogrubiona czcionka to tego niema w regulaminie, i tak jak Ci pisałem wczoraj na SB i Tobie to zgłaszam jako ze jesteś super fajnym i konkretnym moderatorem ze możesz mnie usunąć z forum oraz moja galerie w temacie „Nasze BMW” i nie odsyłaj mnie do adminów żeby mnie usunęli bo Twoim zasranym obowiązkiem moderatora jest ich poinformowanie
To tyle na ten temat
Dziękuje wszystkim za spotkania ….
Nie wiem o co dokładnie Ci chodzi bo napisałem tylko dwa posty (a dwa to nie kilka) w tym temacie w których chodziło, że :
1. Zabiara tylko prawo jazdy gdy by go chwycili po spożyciu alkoholu i ze ja nie mam prawka i jeżdżę i tylko sa grzywny w wysokości 500 zł.
2. Jak może pisać ze jeżdżę po alkoholu jak ja nie pije i nie byłem na imprezie
Wiec jak wracasz do tematu w którym nie powinienem się udzielać to popatrz na innych w tym temacie którzy nie byli na imprezie a się wypowiadali na ten temat .
Wiec przykro mi bardzo z tego powodu ze uraziłem godność paru innych forumowiczy jak to opisałeś bo z tego co wiem to tylko Balexa czy jak to się tam pisze nazywając go PAJACEM bo nie pozwolę sobie pisać o mnie tego czego nie robie a słowo PAJAC i leczyć się nie jest słowem obraźliwym i to powinieneś wiedzieć jak chodziłeś do szkoły
Jak jesteś super fajnym Moderatorem to powinieneś zrobić przegląd wszystkich tematów gdzie 75% wypowiedzi nie jest na temat
Co do pisania pogrubiona czcionka to tego niema w regulaminie, i tak jak Ci pisałem wczoraj na SB i Tobie to zgłaszam jako ze jesteś super fajnym i konkretnym moderatorem ze możesz mnie usunąć z forum oraz moja galerie w temacie „Nasze BMW” i nie odsyłaj mnie do adminów żeby mnie usunęli bo Twoim zasranym obowiązkiem moderatora jest ich poinformowanie
To tyle na ten temat
Dziękuje wszystkim za spotkania ….
Adrian po co sie niepotrzebnie spinać i robić tak naprawde z igły widły czy tak wogole zmienia cos jedno ostrzeżenie raczej nie wiele osob dostawalo osty i bylo obrazonych a pozniej im przechodzilo wszystko zależy tak naprawde od drugiej osoby czy weżmie to do siebie czy nie , zawsze można wyjasnic niektore kwestie na PW, pozatym jesli chodzi o usuniecie z forum to nie spelniasz zadnych warunków ktore sa potrzebne do natychmiastowego usunięcia chyba że sam wyrazisz taką chęć, warto przemysleć tą decyzje a nie podejmować jej pod wpływem chwili.
Osobami ktore mogą to zrobić sa Kolebka, Krzyś i moja skromna osoba.
Osobami ktore mogą to zrobić sa Kolebka, Krzyś i moja skromna osoba.
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia