Wiadomo już, że spotykamy się 19-go o 16ej pod IKEA, na dolnym parkingu,
a temat cały czas rośnie...
Jest jeszcze SB, gdyby ktoś miał coś xxxxxxxxxx do powiedzenia

Mirku - miejsce jest pewne - spotykamy sie tam regularnie i nigdy nie było żadnych problemów - bo do tego to miejsce jest zrobioneMIRAS pisze:moje zdanie na ten temat jest następujące.Nie wyobrażam sobie imprezy opłatkowej w takiej formie jaką proponujecie czyli bez pewnego miejsca ze wszystkimi zgodami i pozwoleniami na przeprowadzenie spotkanie,bez ogniska w celu ogrzania się w razie niskich temperatur,bez gorącej kawy lub innego ciepłego napoju ,bez jakiegoś zadaszenia w razie opadów deszczu lub śniegu,a na pewno nie jest dopuszczalne dzielenie się opłatkiem pod okienkiem Mc donalds lub w jakimś podziemiu jak szczur.
A ja na samym poczatku tego tematu napisałam ze w okolicy sa 3-4 knajpy. Nawet jak teraz sobie przypominam to sa tez dwa miejsca z zadaszeniem i specjalnym miejscem przeznaczonym na zrobienie ogniska. Postaram sie w weekend podjechac tam i porobic zdjecia aby zaspokoic wasza niepewnosc.Aman pisze:Netka co do MCd nic nie pisalem i nie proponowalem zeby tam nawet jechac, tylko zapytalem co jak pogoda nie wypali i bedzie padalo a to juz Waldi zaproponowal.
Zagadzam sie z Kubokiem tylko niech jest ten mroz snieg itd, a jak na razie na to sie nie zanosi a stac w deszczu pod parasolem to troche lipa takie moje zdanie.
Aman pisze:Netka z tego co czytam temat od poczatku to jakos nie bylo proponowane zadne inne miejsce poza Patelnia. A to co napisal Djmario to jakos nikt tego nie wzal pod uwage wiec chyba jakies nieporozumienie. Ale olac juz to bo wiadomo o co juz chodzi