Dla mniew te felgi z pojedynczymi czarnbymi elementami tragicznie wygladaja pomaluj cale ramiona na czarno zobaczysz ze zajebiscie beda wygladac zreszta na necie mozna znalezc fotki w taki setup-ie
Pablo pisze:Dla mniew te felgi z pojedynczymi czarnbymi elementami tragicznie wygladaja pomaluj cale ramiona na czarno zobaczysz ze zajebiscie beda wygladac zreszta na necie mozna znalezc fotki w taki setup-ie
Pablo pisze:Dla mniew te felgi z pojedynczymi czarnbymi elementami tragicznie wygladaja pomaluj cale ramiona na czarno zobaczysz ze zajebiscie beda wygladac zreszta na necie mozna znalezc fotki w taki setup-ie
obecne malowanie zrobilem zeby sprawdzic jak to bd wygladac
a co do polerki to nie stanowczo nie jakos mi sie niewidzi polerka na tej feldze.
w przyszlym miesiacu ida do piaskowania i maluje na nowo black&white
obecne malowanie zrobilem zeby sprawdzic jak to bd wygladac
a co do polerki to nie stanowczo nie jakos mi sie niewidzi polerka na tej feldze.
w przyszlym miesiacu ida do piaskowania i maluje na nowo black&white
Coś mi się wydaję, że po tym piaskowaniu będzisz piaskował jeszcze raz njie psuj felg i ich nie maluj.. srodek tak ale rant..
hmmm.. trudny wybór, żółte raczej do niczego nie pasują. Przynajmniej jak dla mnie. Tak w ogóle to jakoś mi się już te ringi powoli nie widzą w e36. Nie wiem czy nie lepsza zwykla boshowska soczewa