Witam ! Mam problem z dmuchawą, a dokładniej wszystko normalnie działało do czasu kiedy auto miało 4 dni postoju na mrozie. Odpaliła normalnie wszystko ok tylko dmuchawa nie działa mi na 1, 2 i 3 biegu tylko na 4. Nie wiem co się stało i jak to naprawić. Na forum sprawdzałem ale nie znalazłem podobnego tematu. Nie miał ktoś może podobnej sytuacji w swojej Beemce ? Jak sobie z tym poradzić, co ewentualnie wymienić i jakie mniej więcej są tego koszty ?
ja mialem to samo w mojej pierwszej E36 nadmuch zmia zaczal mi dzialac tylko na 4 "biegu" kosztowalo mnie to cos miedzy 100-150 zł ... i chodzilo o jakies szczotki czy cos w tym stylu niepamietam dokladnie bo bylo to robione ze 4 lata temu
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
dzięki wszystkim za informacje... tylko jeszcze jeżeli ktoś wie to mógłby mi powiedzieć gdzie tego szukać ? Chodzi mi o nagrzewnice bo sama w sobie wiem gdzie jest tylko gdzie jest ten rezystor. Czy trzeba zdąć deskę rozdzielczą czy można się do niego dostać od dołu deski pod maską nie wiem