Ostatnio go gustu przypadły mi takie projekty jak np:
LUB
Nie jest jakos mega szeroko, a bardzo mi sie podoba. W takim własnie pojde kierunku. Mysle ze moj silniczek sobie dobrze poradzi z tymi kółkami, na pewno pojedzie lepiej niz jak bym wpakował 10"
No maja takie wymiary ale duzo ludzi twierdzi ze nawet 8.5 to wasko Na pewnym forum maja z tylu nawet po 11,5 mysle ze przy pomocy dystansow uda mi sie uzyskac taki efekt.
Ow3NowSk1, projekty naprawde ladne i nie powiem bo tez one mi sie podobaja ale tak jak juz ktos napisal wyzej ze do tego musi byc odpowiednia gleba a na naszych drogach bedzie ciezko ale wierze w ciebie i napewno bedzie ogien pozdro
gamek2, zobacze jak bedzie wygladac po zalozeniu felg na auto a pozniej pomyslimy o dystansach Co powiecie na opony 215/35/17 ? Znalazlem taka oto fotke, wymiary to wlasnie 215/35/17 felgi 7,5 17"
moj brat ma takie zendery..szalu nie robia:) na zdjeciach wygladaja fajnie ale na zywo srednie sa, zeby jakis byc efekt musi byc fajna gleba, brat ma przod -40 tyl -30 chyba i tak jak wspomnialem szalu nie ma, ale lepsze to niz seryjne alumki.