BMW Taxi
Re: BMW Taxi
Pomysł nie jest zły... Znajomi zrobili coś takiego z Chryslerami 300C Już ich w sumie mają 5 Z czego jeden ma 4DJ_Gumis pisze:Tak z ciekawosci chciałbym sie dowiedzic co myslicie na temat Bawarki na taxi i ogólnie o taksówkach.
np kwestia stworzenia korporacji taksówek same bmw
Do tego byś potrzebował min. e39 a najlepiej e38
Jestem swiadom ze do taxi powinno byc wieksze ale od czegos trzeba zaczac mysle ze e36 na poczatek tez da rade.
A co do tego ze taxi wychodz z mody to sie zawias mylisz kumpel jezdzi w jastrzebiu na taxi w korporacji dziennie na czysto wychodzi conajmniej 150 zl pomnoz to przez 25 dni bo tyle mniej wiecej pracuje to wychodzi niezla kwota, a mam mozliwosc wskrzesic korporacje vega
A co do tego ze taxi wychodz z mody to sie zawias mylisz kumpel jezdzi w jastrzebiu na taxi w korporacji dziennie na czysto wychodzi conajmniej 150 zl pomnoz to przez 25 dni bo tyle mniej wiecej pracuje to wychodzi niezla kwota, a mam mozliwosc wskrzesic korporacje vega
turning da rade na początek, clio na taxie widziałem, to 3 duzo przestronniejsza
[URL=http://www.fotosik.pl]
mój bardzo dobry znajomy przywiózł to auto z niemiec wsadzil tam najzwyklejsza instalacje lpg ze wzgledu ze w tamtych czasach nie bylo jeszcze sekwencji i zrobil tym na taxie z tego co pamietam cos kolo 350tys i bardzo zadowolony byl stwierdzil ze gdyby nie prawa rynku (za stare auto ) to w zyciu by tego nie zmienilegzekutor pisze:w wodzisławiu bardzo dlugo chlop mial e32 na taxi i nie narzekal