wlasnie ze nie bo w pzu mi wyszlo cos lekko ponad 500zł na rok !Jacko pisze:możliwe bo ubezpieczenia podrożały najlepiej dzwonić i sie pytać ale co mi wiadomo to allianz to pewny ubezpieczyciel i napewno tańszy od pzu
[Exx] Ubezpieczenia
Wujo,
poszlo do ciebie PW. Jutro otrzymasz wyliczona skladke itp
Jak wyjdzie najtaniej, to zapraszam Daleko nie masz ;P
W razie wu, ubezpieczam kilka osob z tego forum moga ci powiedziec czy sa zadowoleni czy nie Czy cena byla dobra itp
P.S
Najlepiej jak ktos chce zebym mu obliczyl skladke niech pisze do mnie na PW
poszlo do ciebie PW. Jutro otrzymasz wyliczona skladke itp
Jak wyjdzie najtaniej, to zapraszam Daleko nie masz ;P
W razie wu, ubezpieczam kilka osob z tego forum moga ci powiedziec czy sa zadowoleni czy nie Czy cena byla dobra itp
P.S
Najlepiej jak ktos chce zebym mu obliczyl skladke niech pisze do mnie na PW
Witam,
dosc wazna informacja zwlaszcza dla mlodych ludzi.
Niektozy uslyszeli o tym juz w TV inni jeszcze nie ... Niestety mlodzi ludzie sa bardzo szkodowi i firmy ubezpieczeniowe ponosza ogromne straty na wlasnie "swiezych" niedoswiadczonych kierowcach.
Spowodowalo to ze firmy zmienily stawki skladek.
Teraz bylo tak, ze jezeli sie jest ponizej 25 roku zycia bylo 50 % zwyzki za wiek. Teraz w niektorych firmach podnioslo sie to az do 75 %. To jeszcze nic bo niektore firmy takie jak Uniqa maja 85 % zwyzki!
Tak wiec niestety skladki we wszystkich firmach podniosly sie dla mlodych ludzi.
Ale nadal zachecam i zapraszam bo czesto jestem w stanie zalatwic tansze OC czy AC.
Pamietajmy rowniez o mozliwosci ubezpieczenia domow, mieszkan czy samego siebie od wypadkow.
Pozdrawiam,
Filip.
dosc wazna informacja zwlaszcza dla mlodych ludzi.
Niektozy uslyszeli o tym juz w TV inni jeszcze nie ... Niestety mlodzi ludzie sa bardzo szkodowi i firmy ubezpieczeniowe ponosza ogromne straty na wlasnie "swiezych" niedoswiadczonych kierowcach.
Spowodowalo to ze firmy zmienily stawki skladek.
Teraz bylo tak, ze jezeli sie jest ponizej 25 roku zycia bylo 50 % zwyzki za wiek. Teraz w niektorych firmach podnioslo sie to az do 75 %. To jeszcze nic bo niektore firmy takie jak Uniqa maja 85 % zwyzki!
Tak wiec niestety skladki we wszystkich firmach podniosly sie dla mlodych ludzi.
Ale nadal zachecam i zapraszam bo czesto jestem w stanie zalatwic tansze OC czy AC.
Pamietajmy rowniez o mozliwosci ubezpieczenia domow, mieszkan czy samego siebie od wypadkow.
Pozdrawiam,
Filip.
Bmw E60
Bmw E60
Sedan
Rok 2005
M-pakiet
Silnik 3,0D Biturbo 272km
Ile za OC
Ile za AC
Jaka wartosc rynkowa w razie kradziezy?
AC nigdy nie mialem wiec 0 znizek! A OC płace od 2002roku! W czerwcu bede mial 26lat
44-100 Gliwice
Sedan
Rok 2005
M-pakiet
Silnik 3,0D Biturbo 272km
Ile za OC
Ile za AC
Jaka wartosc rynkowa w razie kradziezy?
AC nigdy nie mialem wiec 0 znizek! A OC płace od 2002roku! W czerwcu bede mial 26lat
44-100 Gliwice
Ostatnio zmieniony 2011-03-01, 23:07 przez RafalM3R1, łącznie zmieniany 1 raz.
__B-M-W__
Oblicz jak możesz
BMW E46 2.0 diesel 136 km 2000r
Zabrze 41-800
właściciel +40 lat ful zniżki + współwłaściciel świeży kierowca 18 lat
Interesuje mnie OC
BARDZO PILNE
BMW E46 2.0 diesel 136 km 2000r
Zabrze 41-800
właściciel +40 lat ful zniżki + współwłaściciel świeży kierowca 18 lat
Interesuje mnie OC
BARDZO PILNE
Ostatnio zmieniony 2011-03-07, 18:41 przez Persil, łącznie zmieniany 1 raz.
Moja Beata http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=10579
Odpalam BM-e wolno wprawiam w ruch fele
136 koni pod maską daje niezłą makrenê ...
Odpalam BM-e wolno wprawiam w ruch fele
136 koni pod maską daje niezłą makrenê ...