[E46] 320Ci lift M-pakiet Coupe
A no mieszkam tu i tuTomek pisze:Mieszkasz w Niemczech? Bo auto widzę że jest na niemieckich rejestracjach a Ty masz napisane że jesteś z Gliwic?
Autko fajne, bardzo mi się środek podoba bo jest taki jak bym chciał A zawias troszkę za nisko położony Wygląda pokracznie...
A jesli chodzi o glebe to według mnie im nizej tym ładniej
B-ezpieczenstwo M-oc W-ygoda
Ja nie powiedziałem że im niżej tym gorzej... Ale popatrzcie na felgę, w ogóle nie pasuje do nadkola z taką glebą i naciągiem wygląda karykaturalnie
Swoją drogą moje e46 chcę też tak położyć na ziemi ale chcę żeby bardziej to współgrało z nadkolem a nie tak jak tutaj
Dużo bardziej mi się podoba ustawienie zawieszenia u Diabla niż tutaj...
Swoją drogą moje e46 chcę też tak położyć na ziemi ale chcę żeby bardziej to współgrało z nadkolem a nie tak jak tutaj
Dużo bardziej mi się podoba ustawienie zawieszenia u Diabla niż tutaj...
Pare razy spotkałem niebieskich ale tylko popatrzyli i tyle bylo z tego spotkania!Honik pisze:Kolejna piekna sztuka z Gliwic
Naprawde bardzo mi sie podoba.
Dobry efekt jest z tymi przyciemnionymi szybami. Powiedz mi jak na to niebiescy patrza?
W nastepnym aucie jak bede przyciemnial to przod tez zrobie 80%
[ Dodano: 28 Grudzień 2010, 00:29 ]
Zrobiłem ponad 15tys na tych łacznikach i dalej trzymajakamil_85 pisze:Auto bardzo fajne, ale to co zrobiłeś z łącznikami to masakra . Nie powiedział bym że jest to bezpieczne.
[ Dodano: 28 Grudzień 2010, 01:09 ]
Aktualnie jest tak obnizone, istnieje jeszcze mozliwosc obnizenia tyłu o -2cm a przodu ok -1cm, jak sie wiecej obnizy to opona ociera o błotnik przy skrecie! Dystanse musiałem kupic 2x10mm,bo opona ocierała o gwint!Matt87 pisze:a jak dla mnie kolor srebrny do e46 pasuje:) jaki masz gwint? ile cm bylo w dol na zdjeciach? i jeszcze mnie ciekawi czy dystanse masz zalozone jak tak to jak szerokie, a co do auta to godne, e46 po lifcie jest ZAJEBISTE.
Ostatnio zmieniony 2010-12-28, 01:48 przez RafM3R1, łącznie zmieniany 1 raz.
B-ezpieczenstwo M-oc W-ygoda