[E36] Bawareiro By Wbs - zaczynamy zabawę w wyścigi.
To ja mam teraz pytanie do Ciebie Krzysiu
Czy na TAT da radę taką glebę?
http://i7.photobucket.com/albums/y267/j0rg3/Yellow1.jpg
Czy także będzie potrzebne zastosowanie tych talerzyków?
Sorka za OT w temacie.
Czy na TAT da radę taką glebę?
http://i7.photobucket.com/albums/y267/j0rg3/Yellow1.jpg
Czy także będzie potrzebne zastosowanie tych talerzyków?
Sorka za OT w temacie.
Ostatnio zmieniony 2010-12-31, 14:48 przez Tomek, łącznie zmieniany 1 raz.
dalem jakos niecale 400zl w promocji Ciezko bylo z zakupem bo trzeba bylo z UK sprowadzac. Nie wiem jak teraz jest?krzys ile dales za te cambery? tez chce po zimie to kupic
u mnie nie ale z tymi plaskimi talerzykami moze tak. Marcin powienien wiedziec.Tomek pisze:Czy na TAT da radę taką glebę?
Tak czy siak jesli chcemy glebe to musimy zapamietac gdzie sa dziury an drogach A jesli chodzi o TAT to z przodu jest dosc twardy natomiast tyl jest bardzo miekki.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
Tomek pisze:Czy na TAT da radę taką glebę?
http://i7.photobucket.com...rg3/Yellow1.jpg
Krzys pisze:Marcin powienien wiedziec.
Na 17-tkach i niskim profilu może braknąć z 1cmTomek pisze: poczekam jeszcze co powie Marcin
Na tej fotce gniazdo na lewarek jest ok 1,5cm nad ziemią.
Brak powietrza w oponie zniżył auto o jakieś 5cm,
a zapasu na moim gwincie mam jeszcze jakieś 3cm,
co daje +/- przy skręconym na maksa gwincie jakieś 3,5 - 4cm gniazdo nad glebą,
czyli próg około 5,5cm nad ziemią...
Więc bardzo zbliżone do fotki, którą wkleił Tomek.
Może kiedyś na jakimś dużym asfaltowym parkingu skręcę go do końca
i zobaczycie jak to wygląda, ale boje się, że za bardzo mi się spodoba i już tak zostanie
I ja również zostanę na tym parkingu na zawsze
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zakupiłem kierownicę .. hmm fajna.. idzie do obszycia .. powinna przyjść na dniach to wrzucę fotki puki co nie obszytej. Przy okazji do obszycia pójdzie moja gałeczka M3:) .. aa no i jeszcze rozpórka do mnie idzie oczywiście stal bo inna to szajs, a ja na ozdobę jej nie chcę tylko ma służyć. Pod koniec stycznia zamawiam gwint na tył coś ruszyło śnieg zejdzie to kolejnym zakupem będą oponki.. w tym momencie zostało mi do zrobienia parę pierdół. Aha trzeba będzie jeszcze te nieszczęsne ranty zaklepać (wystające felgi ) i powkładać to co zakupiłem. Cały set zawieszenia i oczywiście tyresy Na dniach pewnie jeszcze zakupię heble na tył (klocki i tarcze).
Luty, marzec auto będzie nie do poznania .. całe pudło gratów wskoczy na raz
Jakby nie to, że musiałem zakładać dwa razy pompę wspomy to już by gwint na tył był. Pompa mi śmigała dwie jazdy i musiałem zakupić nową ;/
[ Dodano: 3 Styczeń 2011, 18:03 ]
Jeszcze takie pytanie panowie. Czym zastąpić te emblematy M3? Zwykłym logiem BMW będzie chyba okej? Czy nie za bardzo będzie pasować? W sumie koszt mały to można by i spróbować.
Aha i tu jeszcze pytanie do gamka. Jaka jest średnica tego loga pamiętasz? Fele zostały w Krośnie, a nikt się do garażu beze mnie nie dostanie tak to bym zamówił w razie czego:)
Luty, marzec auto będzie nie do poznania .. całe pudło gratów wskoczy na raz
Jakby nie to, że musiałem zakładać dwa razy pompę wspomy to już by gwint na tył był. Pompa mi śmigała dwie jazdy i musiałem zakupić nową ;/
[ Dodano: 3 Styczeń 2011, 18:03 ]
Jeszcze takie pytanie panowie. Czym zastąpić te emblematy M3? Zwykłym logiem BMW będzie chyba okej? Czy nie za bardzo będzie pasować? W sumie koszt mały to można by i spróbować.
Aha i tu jeszcze pytanie do gamka. Jaka jest średnica tego loga pamiętasz? Fele zostały w Krośnie, a nikt się do garażu beze mnie nie dostanie tak to bym zamówił w razie czego:)