Witam was wszystkich potrzebuję pomocy w doboże amorków do e46 98r moje zaczeły strasznie bic i muszę je wymienic podejżewam że tył skuteczność to 20% i ni więcej nie mam pojęcia jaką firmę wybrać mam nadzieję że pomożecie zastanawiam się nad mts techniks monro kyb lub blistena za każdą pomoc dzięki może wy wymienialiście. U mnie padł tył ale wymieniuę całiść tył i przód bo i z przodu podejżewam że jest kich.
Ja mam przednie już totalnie wybite i po zimie będę wymieniał na gwinta Tylko jeszcze nie wiem jakiej firmy, ale prawdopodobnie raceland, bo to prawie to samo co Ta technix czy mts, z tym że ma 3 lata gwarancji zamiast 2
Ta technixa znajdziesz od 800 zł kompletną z amorkami a racelanda za 1.1 tyś+ można i na nie dołożyc nie widziałem ich tylko czy nie będą za twarde hihihi i za niskie
piotr8505 pisze:Witam was wszystkich potrzebuję pomocy w doboże amorków do e46 98r moje zaczeły strasznie bic i muszę je wymienic podejżewam że tył skuteczność to 20% i ni więcej nie mam pojęcia jaką firmę wybrać mam nadzieję że pomożecie zastanawiam się nad mts techniks monro kyb lub blistena za każdą pomoc dzięki może wy wymienialiście. U mnie padł tył ale wymieniuę całiść tył i przód bo i z przodu podejżewam że jest kich.
Masz spory rozrzut firm i tym samym cen mts a np kyb Bilstein to zupełnie rożne bajki jeśli chcesz serie to Bilstein lub kyb a jeśli tanie sportowe zawieszenie to mts fajnie się sprawuje
czy jeśli kupię mts techniksa lub tat komplet to muszę dokupowac do tego zestawu coś jeszcze jakieś dystanse itp bo to moja pierwsza taka wymianka bedzie
pisałem do sklepiku www.lowride.pl mają kilka żeczy na stanie i takie zestawiki też jak nie będzie ich na allegro to zawsze można u nich kupic a znacie kogoś kto ma w miare tanie rozpurki