Witajcie poszukuje człowieka ktory sprawdzi mi co mi dolega, brakuje w klimatyzacji bo nigdy nie mialem jej itp . a chce zeby byla sprawna albo jakis servis co mi to sprawdza
no juz sam nie wiem cos co mi pomoze o ;D ze tak powiem
dzieki chłopaki
[E36] Klimatyzacja e36
Kilka razy to przeczytałem i nie wiem o co Ci chodziYYari pisze:poszukuje człowieka ktory sprawdzi mi co mi dolega, brakuje w klimatyzacji bo nigdy nie mialem jej itp . a chce zeby byla sprawna albo jakis servis co mi to sprawdza
no juz sam nie wiem cos co mi pomoze o ;D ze tak powiem
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
haha nie no zrobiłem power posta xD zagięcie 2 razy moderator haha no dobra koniec oft.
chodzi mi o to ze mam klimatyzacje w aucie tylko ze brakuje do niej podobnież : chłodnicy i cos tam jeszcze + napewno jeszcze cos brakuje i chce znalesc kogos kto sie na tym zna i mi powie co potrzeba kupic itp oraz kogos kto mi to poskłada ładnie do kupy o tak mialo byc ;D
chodzi mi o to ze mam klimatyzacje w aucie tylko ze brakuje do niej podobnież : chłodnicy i cos tam jeszcze + napewno jeszcze cos brakuje i chce znalesc kogos kto sie na tym zna i mi powie co potrzeba kupic itp oraz kogos kto mi to poskłada ładnie do kupy o tak mialo byc ;D