[E46] 320Ci lift M-pakiet Coupe
Et nie wiem teraz dokładnie ale chyba tak jak piszesz 47!? Opony mam przód 245 szerokosc a tył 265 Jak bym miał kupic nowe opony to bym kupil cos koło 225 szerokie!Dystanse mam 10mm i to jest takie minimum jakie musisz miec przy takich felgach!Kupiłem dystanse z allegro od kolesia z Rybnika http://allegro.pl/dystans-dystanse-flan ... 88538.html , okazały sie minimalnie krzywe!Ale dałem je przetoczyc i jest ok.
B-ezpieczenstwo M-oc W-ygoda
RafM3R1, Ty masz takie szerokie opony na tych felgach??
Według mnie troszkę za szerokie bo felga zapewne ma 8" szerokości...
Na tych fotkach tył jest położony idealnie! Przód minimalnie do góry i będzie super, bo narazie to przednie nadkole "zjada" oponę i wygląda dziwnie Chyba że dasz inną oponę na przód np. 215/45 to będzie malina
Na tych fotkach tył jest położony idealnie! Przód minimalnie do góry i będzie super, bo narazie to przednie nadkole "zjada" oponę i wygląda dziwnie Chyba że dasz inną oponę na przód np. 215/45 to będzie malina
Najpierw kupiłem gwint firmy GT Cupline za 620euro, ale po 2tyg jazdy cos zaczeło stukac, wiec go oddałem i kupiłem Raceland to chyba jest na takim poziomie jak Ta-technix!Jak narazie zrobiłem około 15tys km i jest wszystko ok! Tu masz link: http://moto.allegro.pl/zawieszenie-gwin ... 46706.html Ja kupiłem za około 700zł na ebay. Szerokosc felgi chyba 8J nawet nie patrzyłem!A opony najlepiej jak najwezsze tylko zeby tez troche ta felga sie chowała w tej oponie nie wiem czy przy szerokosci 215 sie schowa!?Matt87 pisze:a moglbys mi jeszcze powiedziec jaki masz gwint? ja u siebie z tylu mam opony 245 i tez chetnie bym je zmienil sa za szerokie..215 w sam raz by byly, i jeszcze ostatnie pytanie szerokosc felgi 8 cali?
[ Dodano: 28 Grudzień 2010, 12:36 ]
Opony juz takie były jak kupiłem,a ze były nowe 2009r to ich nie zmieniałem! Jak bym miał zmieniac to na tył bym kupił cos koło 225 a przód moze 215 tak zeby troche felga sie chowała w oponie!Tomek pisze:RafM3R1, Ty masz takie szerokie opony na tych felgach??
Oprócz szerokości jest jeszcze ważny profil bo różnica pomiędzy 215/35, a 215/ np.45 jest duża.RafM3R1 pisze:Jak bym miał zmieniac to na tył bym kupił cos koło 225 a przód moze 215 tak zeby troche felga sie chowała w oponie!
Zastanawia mnie po co chcesz chować felgę w opnie, powinno być na odwrót felga ma wystawać.
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wole jak felga jest schowana w oponie!Chyba ze jest felga z ładnym rantem, to i wtedy dobrze naciagnieta opona wyglada!Marcin pisze:Oprócz szerokości jest jeszcze ważny profil bo różnica pomiędzy 215/35, a 215/ np.45 jest duża.RafM3R1 pisze:Jak bym miał zmieniac to na tył bym kupił cos koło 225 a przód moze 215 tak zeby troche felga sie chowała w oponie!
Wiem wiem
Zastanawia mnie po co chcesz chować felgę w opnie, powinno być na odwrót felga ma wystawać.
-
- Małopiszący
Ringi kupiłem w Mikołowie,tu masz link http://allegro.pl/ringi-ccfl-bmw-e36-bm ... 75986.htmlmichćl173 pisze:A możesz mi podać gdzie kupiłeś te ringi, ponieważ byłbym zainteresowany kupnem???
Nie nie nic tam z nadkolami nie było ruszane wszystko ori!Matt87 pisze:a nadkoli nie masz chyba poszerzanych co? bo ciekawi mnie jakie felgi maksimum podejda pod e46 jaka jest roznica wzgledem e36 w tym, mi sie nie widzi zeby u mnie dystans 10mm starczyl a kolo mam to samo co ty z tym ze ja mam e36
__B-M-W__
-
- Zaawansowany forumowicz
-
- Zaawansowany forumowicz