[E46] Sreberko by Przygoda

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

Przyjemne autko i fajny kolor .Pozdrawiam :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Post autor: Marcin »

Gratki ;)
Fele mogłeś podmienić z kupejki, pewnie Zawias by się nie kapnął (jeszcze nie jest za późno)
Ogólnie temat "tjuningu i modyfikacji" ;) można streścić jednym słowem: RZEKA

Powodzenia ;)

Gdyby jakieś konkretne audio, parę części, jakieś elementy wyposażenia to nr telefonu masz ;)
Obrazek

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

gratuluje zakupu. Czasem jest juz tak ze jest taki etap w zyciu w ktorym moc i pojemnosc nie sa najwazniejsze w samochodzie ;) :P Tylko te kierunki zolte raza.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Post autor: Marcin »

Krzys pisze: Czasem jest juz tak ze jest taki etap w zyciu w ktorym moc i pojemnosc nie sa najwazniejsze w samochodzie
Widzę Krzyś, że i do Ciebie to dotarło :DDDDDD
Obrazek

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Awatar użytkownika
Pablo
Maniak forumowy

Post autor: Pablo »

BeleX pisze:w ogole oznaczenie TU ?? u mnie TU oznacza podwojny vanos a tutaj jak jest ??
Przygoda pisze:Silnik M43/TU
:)
Awatar użytkownika
BeleX
Maniak forumowy

Post autor: BeleX »

Pablo pisze:
BeleX pisze:w ogole oznaczenie TU ?? u mnie TU oznacza podwojny vanos a tutaj jak jest ??
Przygoda pisze:Silnik M43/TU
tak Pablo...pytalem co oznacza to TU w M43 ;p bo wiem co oznacza w M52
...tak znowu sie czepiam...
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Marcin pisze:
Krzys pisze: Czasem jest juz tak ze jest taki etap w zyciu w ktorym moc i pojemnosc nie sa najwazniejsze w samochodzie
Widzę Krzyś, że i do Ciebie to dotarło :DDDDDD
Ale brednie... :P

Mój ojciec z wiekiem przesiada się na większe pojemności :P
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

w zaleznosci od tego jak bedzie u mnie z praca to bede staral sie podjechac na ikee jak bedzie spot za tydzien w piatek
El Diablo sorki ze niedoszlo do podpiecia ;) ale Tomek z TobiCars powiedzial ze warto brac te auto ;) ... ale mysle ze sie ja podebnie i wtedy beda najwyzej zaskoczenia :D (mam nadzieje ze tylko pozytywne)

co do modow narazie zadnych planow niema ... ja sie ciesze ze zostalem przy BMW bo były tez inne opcje brane pod uwage (tzn. zmiana marki)

pierwsze raczej co bedzie to poprowadzenie całej instalacji pod halogeny
ale pare stówke to tez kosztuje (właczniki halogenów i swiateł na allegro smigaja w cenie 100 - 150 zł ... halogeny 2szt. conajmniej 110 zl ... plus przewody i robocizna bo raczej sam bym tego nierobił)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Awatar użytkownika
Krisstoff
Maniak forumowy

Post autor: Krisstoff »

Tomek pisze:Mój ojciec z wiekiem przesiada się na większe pojemności :P
Jest też coś takiego jak kryzys wieku średniego :P
Obrazek
Matt87
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Matt87 »

fajna, ale...jednak bardziej mi sie podobalo e36:) lepszy silnik i w ogole
Awatar użytkownika
wbs
Maniak forumowy

Post autor: wbs »

fajne kupiłeś to autko ;) zmienisz lampy i dasz felge będzie gitarka ;) kolor mi się podoba :)
Obrazek
Awatar użytkownika
BeleX
Maniak forumowy

Post autor: BeleX »

...jest juz po 22 wiec...napisze to co wiekszosc mysli...tyle ze milczy... :)

1.6...oszalales... :) przeciez to deptane i z Twoja waga to bedzie palilo tyle co 2.0 :) malutki nie jestes a jak wsadzisz kolegow to CI to nie ruszy spod swiatel :) ja wiem ze E46 to nowsze autko niz E36...ale cenowo za czesci masz to samo co E39 a tutaj golas e46 bez niczego...wychodzi na to ze bardzo chciales e46...reszta jakos sie nie liczyla...moze to i jest bmw...ladne i zadbane...ale po tym pieknym mpaku e36 ktory miales zrobiles jednak krok w tyl...wiem ze bylo zapotrzebowanie na sedana ale nie tedy droga... :) teraz jak zaczniesz do tego wsadzac halogeny potem glebe felgi moze jakis zderzaczek inny itd...to sie okaze ze trzeba cos naprawic...zawieszenie po zimie itd..wyjdzie nagle tyle co zadbane e39...ten silnik jest owszem nie do zajechania i pojedzie doslownie na wszystkim i bez niczego czy to bedzie plyn chlodniczy ...nawet bez oleju pojedzie...to jednak mocy w nim tyle co w strugaczce do kredek...a auto ma sluzyc do przewozu ludzi...zaden taxiarz nie kupi 1.6 bo nikomu nie chce robic sie remontu co 12mcy...plus to taki ze jest klimatyzacja...tyle ze jak ja odpalisz w lato z pasazerami w srodku to auto zdechnie calkowicie...w 2.0 bardzo czuc klime online a co dopiero w 1.6 plus komplet pasazerow...wiem ze tak jade...ale tak czytam to same pochwaly...moze jedna dwie opinie "neutralne" kazdy krzyczy ze pieknie super itd...ALE TAK NIE JEST :) nie usprawiedliwia Cie to co mnie przy kupnie auta...bo to nie jest Twoje pierwsze bmw :)
mimo tego co napisalem wiem ze autko bedzie smigalo bezawaryjnie i dlugo bedzie dzielnie sluzylo...tylko nie tej sciezki do przodu sie spodziewalem :)

tak tak jak ktos chce to smialo po mnie krzyczec :)
...tak znowu sie czepiam...
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

A ja uważam że Łukasz zrobił co chciał i nie ma go co jechać za taką decyzję ;)

Skoro zależało mu na e46 to ma, a że z 1.9? Nieważne... Ważne że ma to co chciał i jedynie czego możemy mu życzyć to bezawaryjnej jazdy :)

A to nie jego pierwsze BMW tak więc dobrze wie z czym się to liczy finansowo :D
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

spoko wiem co kupilem niechodzilo o to ze ma byc e46 mialo byc mlodsze od poprzedniej i mialo byc 4drzwiowe i jest, za ta kase moglem miec focusa z 2003 r. ale udalo sie zostac przy BMW i z tego sie ciesze wiem pojemnosc silnika dzwiek i wyposazenie ale w tym przypadku to niemialo znaczenie zmian zderzkow itp niebedzie co najwyzej kolo i halogeny gleby tez niebedzie
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
aaddriaannn

Post autor: aaddriaannn »

Jeśli miałeś założony budżet a zapewne miałeś to pewnie na początku kierowałeś się bezwypadkowością, stanem technicznym auta a dopiero później silnikiem. Lepsze skromne ale zdrowe R4 niż mocne R6 po ciężkich ewolucjach.
Ja jak szukałem e46 z dużym silnikiem to ciężko było naprawdę albo z silnikiem cos nie tak lub z elektronika a jak było ok. to cena kosmos…
Ja sam posiadam 1.9 ( m43/tu) i jest dla mnie wystarczające nie jeżdżę przez miasto 150 km/h , i nie mam konkretnych kół i auta na mega glebie ( większość takich aut z mega silnikiem i gleba których moc nie jest wykorzystywana jeździ o wiele wolniej )
Potwierdzam zdanie zawiasa ze dobrze ze zostałeś przy BMW bo jak byś miał inna markę to dopiero by się zaczęło gadanie jak na tym forum jest …

Ps… jak będziesz miał jakieś problemy z silnikiem to pisz na pw to odpowiem co i jak
Zablokowany