[E46] e46 328i vs. e46 330i
[E46] e46 328i vs. e46 330i
za i przeciw , chodzi mi o koszty utrzymania podzeespolow itd. diablo mysle ze bedzie mial tutaj cos do powiedzenia , koszt do 35tys zl najlepiej 2000r
- El Diablo
- Maniak forumowy
- Kontakt:
kosztry w zasadzie takie same, różnica w wielkości tarcz hamulcowych może odbić się na kosztach i w zalecanych przez producenta oponach....innych różnic nie pamiętam, aczkolwiek filtr paliwa, ale moge się mylić...porównywalne spalanie...cena olejów w aso do skrzyni i dyfra taka sama...nie wiem co jeszcze mogę napisać, napewno droższe części i w zasadzie bez "ustępstw" (czyli oryginalne lub markowego producenta) wkładam do 330...
koszty utrzymania w pewnym stopniu zależą od Ciebie, można taniej i można drożej...
koszty utrzymania w pewnym stopniu zależą od Ciebie, można taniej i można drożej...
wnosze wiecej niz Ty swoim pytaniem na temat mojego postuaaddriaannn pisze:Co Ty wnosisz do tematu bo nie rozumiem tego ?BeleX pisze:i to tyle odnosnie 330 na tym forum ja osobiscie poszedl bym na calosc...takich aut juz sie nie robi
tzn ze teraz juz nie robi sie takich aut..wolno ssacego 3.0 bez przejmowania sie ekologia i spalaniem...bez elektroniki na kazdym kroku..fakt ze mozna dostac e90 z takim silnikiem ale to juz zupelnie inny przedzial cenowy...z tego co ja widzialem w akcji 2.8 i 3.0 diabla to sa zupelnie dwa rozne silniki...3.0 kreci sie DUZO szybciej i jakos lepiej reaguje...zreszta to zupelnie inny typ silnika od 2.8...niby 0.2 ale jakis taki bardziej sportowy jest wlasnie 3.0Aman pisze:Dobry temat chetnie tez poczytam bo w prszyszlym miesiacu chce zmienic auto i tez mam wahanie miedzy 328 a 330.
Co miales na mysli piszac to ? Sorki za OT.BeleX pisze:takich aut juz sie nie robi
...tak znowu sie czepiam...
Gościu nikt nie jest bystrzakiem jak TY pisząc jedno zdanie
I zastanów się nad tym zanim będziesz odpowiadał bo naprawdę Twoja odpowiedz
Przepraszam za OT i chętnie poczytam różnice bo przymierzam się do SWAPA
ze nie wiadomo o co chodzi , i następni musza pisaćBeleX pisze:i to tyle odnosnie 330 na tym forum ja osobiscie poszedl bym na calosc...takich aut juz sie nie robi
Wiec przepraszam ze Cie uraziłem ale mógłbyś odpowiadać konkretniej a nie zagadkowo i za 2 postem rozwijasz swoje myśli ...Aman pisze:Co miales na mysli piszac to ? ….
I zastanów się nad tym zanim będziesz odpowiadał bo naprawdę Twoja odpowiedz
I to tyle na ten tematBeleX pisze:wnosze wiecej niz Ty swoim pytaniem na temat mojego postu
Przepraszam za OT i chętnie poczytam różnice bo przymierzam się do SWAPA
widze ze spora afera w temacie sie zrobila , ale zupelnie bez powodu , a co do zawieszenia w e46 ? jest roznica od 2.8 ? narazie jestem na tak za 3.0i , a co do tematu ze 328 e36 objezdza 330ci to sam widzialem kilka filmow na necie glownie z Podbeskidzia , nie wiem... od czego to bylo zalezne , kiedys Diablo przewiozl mnie swoja 3.0i i bylem pod mega wrazeniem !