[E36] BMW E36 by Krzys
[E36] BMW E36 by Krzys
No wiec pokolei.
Poczatkowo mialem radyjko Alpine CDA 7850R ale niestety zmienilem je na Pioneer DEH 7700MP ze wzgledu na przeskakujace plyty w starym radyjku. Z przodu zostaly narazie seryjne nokie 13 oraz w drzwiach te srednie. Tweetery wymienilem na lanzary. Z tylu mam narazie Pioneery 10. Wszystko to podpiete pod radyjko i dobrze wyregulowane. Caly efekt widoczny byl po podpieciu wzmaka Carpower HPB1502. Napedza on dwa Hertze ES250 o mocy nominalnej 250W sztuka. Wzmak ma moc po zmostkowaniu 500W RMS lub 2*175W RMS. W planach jest kondensator. Skrzynia dzielona z BR 29l *2 zestrojona na 40Hz. W najblizszym czasie zostanie zakupiony zestaw do przodu 13 oraz tweetery. W gre wchodzi Hertz lub Infinity. W sumie to te nokie sa w idealnym stanie wiec narazie sie wstrzymuje..
Takie zestawienie gra fajnie, ale mysle zeby te 10" suby zmienic na 12" i dodac jeszcze jeden wzmak HPB1502 i podepiac to na mostku. Wtedy bedzie 1 kW mocy nominalnej Niezbedny bedzie kondensator. Na wiosne bede musial wygluszyc bagaznik bo tabliczka sie samoczynnie odkreca a nie chce jej zgubic. Czasem az siara jest jak stoje na swiatlach muza na full a ludzie patrza jak moje auto brzeczy z kazdej strony
Ale dzwieku silnika R6 nic nie zastapi
Oto kilka fotek:
tu mam linka do dzwieku mojego wydechu
http://www.wrzuta.pl/film/4D7d3AA0we/mu ... 325i_coupe
Nie smiejcie sie z dresiku, haha. Jeszcze zapodam linka jak mi sprzet gra ale musze to nagrac:)
Poczatkowo mialem radyjko Alpine CDA 7850R ale niestety zmienilem je na Pioneer DEH 7700MP ze wzgledu na przeskakujace plyty w starym radyjku. Z przodu zostaly narazie seryjne nokie 13 oraz w drzwiach te srednie. Tweetery wymienilem na lanzary. Z tylu mam narazie Pioneery 10. Wszystko to podpiete pod radyjko i dobrze wyregulowane. Caly efekt widoczny byl po podpieciu wzmaka Carpower HPB1502. Napedza on dwa Hertze ES250 o mocy nominalnej 250W sztuka. Wzmak ma moc po zmostkowaniu 500W RMS lub 2*175W RMS. W planach jest kondensator. Skrzynia dzielona z BR 29l *2 zestrojona na 40Hz. W najblizszym czasie zostanie zakupiony zestaw do przodu 13 oraz tweetery. W gre wchodzi Hertz lub Infinity. W sumie to te nokie sa w idealnym stanie wiec narazie sie wstrzymuje..
Takie zestawienie gra fajnie, ale mysle zeby te 10" suby zmienic na 12" i dodac jeszcze jeden wzmak HPB1502 i podepiac to na mostku. Wtedy bedzie 1 kW mocy nominalnej Niezbedny bedzie kondensator. Na wiosne bede musial wygluszyc bagaznik bo tabliczka sie samoczynnie odkreca a nie chce jej zgubic. Czasem az siara jest jak stoje na swiatlach muza na full a ludzie patrza jak moje auto brzeczy z kazdej strony
Ale dzwieku silnika R6 nic nie zastapi
Oto kilka fotek:
tu mam linka do dzwieku mojego wydechu
http://www.wrzuta.pl/film/4D7d3AA0we/mu ... 325i_coupe
Nie smiejcie sie z dresiku, haha. Jeszcze zapodam linka jak mi sprzet gra ale musze to nagrac:)
Ostatnio zmieniony 2009-01-06, 21:08 przez Krzys, łącznie zmieniany 2 razy.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
uwazam ze Hertz jest lepszy od JBl. Poza tym w takiej cenie nie kupisz nic lepszego. Na przod narazie nic nie kupuje bo nie chce kupic taniochy tylko juz cos pozadnego. Jak kupie cos za 400zl to nie wiem czy to zagra duzo lepiej niz mi teraz gra. Mam oryginalene glosniki ale w swietnym stanie. Narazie nie mam kasy na to wszystko zeby kupic a gra to w miare przyzwoicie. Szczerze mowiac pod wzmakiem tym co mowisz mysle ze nie zagra nic lepiej nawet nie wiadomo jaki sub od moich dwoch ES250 Poprostu 200W mocy ciaglej to zdecydowanie za malo. Takie cos to moze byc dobre do bagaznika ktory ma cienka polka ktora przepusci caly ten niski ton do samochodu. Jak bedzie kasa to napewno przod bedzie zrobiony. Tyl w tym przypadku nie bedzie istony zeby nie zepsuc sceny z przodu. Czas pokaze1bizkit pisze:szczerze?! NIC takiego na tych elementach!
Doradzam porzadny system 16-tek do przodu.
Fajne glosniki na tyl (JBl lub Infinity).
Glosniki w samochodzie podpiac pod wzmak 4 kanalowy.
Glosniok basowy (JBl lub Infinity) pod wzmak JBl 301.1 podpiac.
Kondensator cyfrowy i bedzie COCO JAMBO
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE