e36 Masli'ego
e36 Masli'ego
No więc czas pokazać światu pierwsze i nie ostatnie bmw w moim życiu.
Silnik 1.6i
lusterka, szyby w prądzie i tyle (wersja spartan)
poza tymi wypasionymi elementami wyposażenia w zasadzie nie ma nic ;P Więc pewnie zapytacie dlaczego je kupiłem ;P otóż dlatego iż mam znajomego handlarza który pewnego dnia zadzwonił i w pierwsze co usłyszałem "stary wpadaj sprowadziłem bmw od dziadka z niemiec nie uwierzysz !" pojechałem kupiłem ;D samochód stan zaje** szmaty w środku odpadają poza tym żadnej rdzy i co najpiękniejsze zawieszenie i silnik w super stanie.
autko stało na 17" felgach Motorsportach i z listwami acha i wydech jakis AC Shnitzer xD
Zaraz po zakupie zamowiłem kierunki na przód. do zimy jezdziłem i nie narzekałem.
Fotka z kierunkami.
Później zdarzyło się coś niesłychanego ;P zadzwonił znajomy mechanik czy przy okazji zmiany oleju nie chce zawieszenia sportowego Zgodziłem się
Przez cały czas będąc przekonany że posiadam zawieszenie TA Technix zerknąłem na amorki i ku mojemu zdziwieniu ujrzałem Zacną nazwę BILSTEIN ;D
w zimowe wieczorki zamówiłem parę gratów miedzy innymi ringi ccfl, cleary na tył oraz dokładkę zderzaka na przód
a ostatnio jak niektórzy wiedzą zakupiłem też felgi Brock b6 z e39
Fotki
Et20 z tyłu i et13 z przodu
Wszystkie mity dotyczące felg z e39 Obalone Felgi wchodzą normalnie tylko pierścienie centrujące i jazda Na dniach przychodzą wlepki na samochodzik i zbieram na gwint
W planach mam zamiar montować halogeny z przodu "yellow Hella"
i na początku marca Dokładka zderzaka Pozdrawiam Masli
Silnik 1.6i
lusterka, szyby w prądzie i tyle (wersja spartan)
poza tymi wypasionymi elementami wyposażenia w zasadzie nie ma nic ;P Więc pewnie zapytacie dlaczego je kupiłem ;P otóż dlatego iż mam znajomego handlarza który pewnego dnia zadzwonił i w pierwsze co usłyszałem "stary wpadaj sprowadziłem bmw od dziadka z niemiec nie uwierzysz !" pojechałem kupiłem ;D samochód stan zaje** szmaty w środku odpadają poza tym żadnej rdzy i co najpiękniejsze zawieszenie i silnik w super stanie.
autko stało na 17" felgach Motorsportach i z listwami acha i wydech jakis AC Shnitzer xD
Zaraz po zakupie zamowiłem kierunki na przód. do zimy jezdziłem i nie narzekałem.
Fotka z kierunkami.
Później zdarzyło się coś niesłychanego ;P zadzwonił znajomy mechanik czy przy okazji zmiany oleju nie chce zawieszenia sportowego Zgodziłem się
Przez cały czas będąc przekonany że posiadam zawieszenie TA Technix zerknąłem na amorki i ku mojemu zdziwieniu ujrzałem Zacną nazwę BILSTEIN ;D
w zimowe wieczorki zamówiłem parę gratów miedzy innymi ringi ccfl, cleary na tył oraz dokładkę zderzaka na przód
a ostatnio jak niektórzy wiedzą zakupiłem też felgi Brock b6 z e39
Fotki
Et20 z tyłu i et13 z przodu
Wszystkie mity dotyczące felg z e39 Obalone Felgi wchodzą normalnie tylko pierścienie centrujące i jazda Na dniach przychodzą wlepki na samochodzik i zbieram na gwint
W planach mam zamiar montować halogeny z przodu "yellow Hella"
i na początku marca Dokładka zderzaka Pozdrawiam Masli
Ostatnio zmieniony 2011-02-07, 20:13 przez Masli, łącznie zmieniany 4 razy.
-
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Po przeglądnięciu tych linków z fotkami moge powiedzieć że musisz zrobić lepsze te fotki na tych felgach bo..... nic nie widać a każdy wie jak wygląda e36 z tyłu
czy da sie jeździć na tych kołach normalnie ????? bo chyba raczej nie
Moge życzyć powodzenia w modach
GL & HF
czy da sie jeździć na tych kołach normalnie ????? bo chyba raczej nie
Moge życzyć powodzenia w modach
GL & HF
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
admini i moderatorzy, ale nie można każdemu wszystkiego poprawiaćda sie zrobić ale od tego chyba są admini jak ktoś ma z tym problemy.....
Masli, w tym linku masz wszystkie potrzebne informacje.
Sam sobie robisz bajzel w galerii.
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=10278
albo tu
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=8438
Ostatnio zmieniony 2011-02-07, 19:56 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
OT usunięty, Marcin dzieki za korekte bo byłem akurat zajęty
qupeta jak qupeta, ze zdjęc widać ze zadbana i to sie liczy pokaż sie na spocie to sie bliżej obluka i wtedy coś wiecej powiem
Ale 1,6 silniczek mało troche, wiem wiem taką kupiłes i tego nie neguje też miałem 1,6
qupeta jak qupeta, ze zdjęc widać ze zadbana i to sie liczy pokaż sie na spocie to sie bliżej obluka i wtedy coś wiecej powiem
Ale 1,6 silniczek mało troche, wiem wiem taką kupiłes i tego nie neguje też miałem 1,6
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Co do wnętrza to nie wiem czy sie zmieni bo jest fioletowa podłoga ;/ a nie wiem czy sie odważę zdejmować starą
Co do clearów to stare lampy mam zostawione. w sumie ciekawie by wyglądał na pomarańczkach z przodu i na glebie. Zobaczę ;P
Opony z tyłu to 235 tak więc troszkę tam jest tej gumy a przyspieszenie ... hmm... powiem tak ja jestem zadowolony ;D wiadomo szału nie ma dupy nie urywa ale te wszystkie Syfiki Potrafi Zjeść ;P
Stare motorsporty są na sprzedaż ;P
Łatwo mnie poznacie bo na Ramce mam napisane "nie jestem dresem i sie nie scigam" z uwagi na dzieci w golfach ;D
jak umyję autko to dodam więcej fot
Co do clearów to stare lampy mam zostawione. w sumie ciekawie by wyglądał na pomarańczkach z przodu i na glebie. Zobaczę ;P
Opony z tyłu to 235 tak więc troszkę tam jest tej gumy a przyspieszenie ... hmm... powiem tak ja jestem zadowolony ;D wiadomo szału nie ma dupy nie urywa ale te wszystkie Syfiki Potrafi Zjeść ;P
Stare motorsporty są na sprzedaż ;P
Łatwo mnie poznacie bo na Ramce mam napisane "nie jestem dresem i sie nie scigam" z uwagi na dzieci w golfach ;D
jak umyję autko to dodam więcej fot
- Sabretooth
- Zaawansowany forumowicz