[E30] 335i powered by Ariel i Kałczuk
No nie jest tak do końca z zezwoleniami. Są ligi w których można śmiało startować mając wręcz podstawy takie jak ósemka a nawet byle jazda na placu po okręgu. Licencje trzeba uzyskać do PFD i do SSSuper Drift Cup do klasy PROFI. W Drift Open i w SSS w klasie FUN możecie śmiało startować.
Pomijając już ot, przerobiliście tylną belkę?
Pomijając już ot, przerobiliście tylną belkę?
tyl z compacta na pewno bedzie, ale w pozniejszym czasiePomijając już ot, przerobiliście tylną belkę?
jakis filmik z dzisiejszej jazdy
http://www.youtube.com/watch?v=KYgyCOBHTfo
no piknie Arielu to chodzi, wystarczy lekkie musniecie gazu a bunia az wyrywa do przodu
Ostatnio zmieniony 2011-02-08, 10:14 przez djmario, łącznie zmieniany 1 raz.
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Ariel jestem pod wielkim wrażeniem widać że masz mnóstwo chęci, wiedzę i sprawia Ci to dużo frajdy. Mam nadzieję, że z czasem jeszcze zaskoczysz nas innymi swapami/projektami. Powoli pracuj nad e30 i jak będzie wszystko gotowe to pomyśl nad zawodami - fajnie by było oglądać kogoś z BTSu na nich pozdro
- tommybiker6
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
no jechalismy tam zaladowalismy na cytryne 4 komplety opon, lewarki, skrzynke z narzedziami, agregat, kompresor itp, zaczelismy latac w kamieniu, poszly 2 komplety opon i policja sie zjawila, skonczylo sie na upomnieniu i pakowaniu wszystkiego, szukalismy miejscowki do latania przez 1,5h ale nie doslownie nic!!dave pisze:Widziałem dzisiaj wasze autko na żywca na lawecie jak śmigaliście w stronę marklowic od radlina ...zacne jest
na koniec rozciekla sie pompa wody, juz wyciagnieta i jutro z rana jade do silesi po nowa, z racji nudow zrobilismy teraz maszynke do nadkoli i jedno gotowe, reszta jutro..
lepszej jakosci zdjecia i filmy z latania ma Przymo
cos ode mnie
fota w drodze
maszynka home made
i blotnik na mega ostro
pozdro
to My mamy przez Nich wiecej roboty bo trzeba jezdzic jak ... i szukac miejscowy ...djmario pisze:hehe teraz Policja bedzie miała przez was wiecej roboty
daje rade zapraszam wszystkich chetnych na poszerzaniedjmario pisze:A roller daje rade ???? bo jak tak to pewnie chetnych nie zabraknie i bedziesz miał kolejki