Autko bardzo fajne. Wnętrze rzecz gustu wolę takie niż czasami rzucającą się w oczy np. czerwień. A do tego koloru auta to wnętrze pasuje. Plany niczego sobie. Silnik 1.6 w BMW nie jest taki zły wiadomo osiągami nie powala, ale nie zawsze przecież chodzi o osiągi. ¯yczę powodzenia w modach.
WOW! Środek dokładnie taki jak miałem w swojej e36 Świetnie się prezentuje! Różne są zdania dotyczące tej tapicerki ale mnie bardzo sie podoba A nadwozie jaki dokładnie kolor?
Witam Masli, , jak dla mnie auto bomba i jak tu kolega Piomar, wnętrze i kolor auta pasują i ja np. bym w tej kwestii nic nie zmieniał. Co do felunku do wrzucaj więcej fotek takich żeby coś było widać. Jak będzie gwint to chyba trzeba będzie też poszerzać. Lampy z tyłu trochę nie ten-teges ale i temu można zaradzić. Co do silnika to 1.6 to daje radę. Ogólnie zadbana sztuka i mam nadzieję że obadam kiedyś na jakimś spocie jak będę w Polsce
Sprzedam chętnie poprzednie felgi Motorsporty rzecz jasna jeśli ktos chętny to pisać Takie pytanie... ktoś montował kiedyś dokładke do zderzaka ? jak najlepiej ją przymocować ?
noo powiem Ci ze cos z tego bedzie
wymienilbym tylko cleary z tylu na ori M3
co do dokladki przykrec ja od spodu na wkrety , ja tak mialem i trzymalo tylko ta dokladka nie jest chyba z absu tylko wlokna szklanego wiec bedziesz na nia musial uwazac
no własnie laminat albo włókno szklane... ;/ trafiła się to wziołem nad lampami bede sie zastanawiał jak założę gwint ;P może spoleruje stare lampy i kierunki i będą "pomarańczki" wszędzie