zawias, no co ty nigdy w zyciu nie dal bym eco mysle ze nie oszczedzalem na tym bo jezeli chodzi o gatunkowosc skory to wybralem jedna z najlepszych jakosciowo nie pamietam teraz jak ona sie nazywa ale wiem ze to bardzo dobry gatunek
gamek2 pisze:zawias, no co ty nigdy w zyciu nie dal bym eco mysle ze nie oszczedzalem na tym bo jezeli chodzi o gatunkowosc skory to wybralem jedna z najlepszych jakosciowo nie pamietam teraz jak ona sie nazywa ale wiem ze to bardzo dobry gatunek
no to czekam na efekt koncowy jak mozesz wyslij PW jaka cena za calosc obszycia lacznie z materialem.
a deska bedzie jednak obszywana ? , kurde tez bede szukac nie dlugo e36 328coupe , i tez czeka mnie modzenie , w sumie to juz szukam , jakbys cos mial tam ciekawego wsrod znajomych to wal na PW tylko 97-98r
zawias, nie deski jednak nie obszywam bo im wiecej na to patrzylem tym mniej mi sie to podobalo obszywam fotele,kanape,boczki,i i to bedzie w wanili a mieszki zrecznego i lewarka no i kiera bedzie czarne
co do vaderow to mam tylko grzane dupy
gamek2 pisze:niedawno odebralem autko z montazu audio musze powiedziec ze jestem pozytywnie zaskoczony!! co ten sprzet potrafi to jest masakra naprawde potrafi zatrzasc autem jestem mega zadowolony Chcialbym podziekowac wszystkim ktorzy pomogli mi w doborze sprzetu
Robił Ci to Darek ? Wspominał mi ze miał e36 cabrio z raciborza i pomyslalem o Tobie
aaddriaannn, tak robil mi to on w sumie to pociagnol nowa instalacje pozmienial kable z glosnikow! ja zostawialem wszystko w seryjnych miejscach tak ze nic takiego nie musial tam robic jedynie wszystko podlaczyc i zestroic jeszcze bede do niego jechal jak odbiore autko bo musi mi jeszcze rozdzielacz pradu podlaczyc
To mój dobry kolega - orientuje sie dobrze w tym temacie i przedewszystkim dobrze robi skrzynie a co za tym idzie ma smykałke do roznego rodzaju zabudów w aucie
Z tego co wiem to bedzie posiadaczem miernika SPL Term-LAB wiec mozna tez u niego zmierzyc audio
wracajac do tematu e36 cabrio to robie robote - bardzo fajna maszyna
zeby nie bylo ze tapicer sie opi....la i nic nie robi to zrobilem dzis u niego jedna fote troche lipa bo telefonem na zywca kolor jest troche ciemniejszy bo tu lampa troche rozswietlila ogolnie jestem zadowolony tylna kanapa tez juz gotowa mysle ze w poniedzialek gora wtorek auto bedzie u mnie