Jako że obecnie przód stoi wysoko a po zalozeniu wiekszego kola mozna wyciagac silnik bez schylania sie dzis przyjechaly nowe zabawki -50 na przód
Narazie jednak auto jedzie do mechaniki na kilka dni a poza tym trzeba poczekac az bedzie cieplej z montazem gratów bo w moim ogrzewanym garazu stoi mercedes przewrocony na bok ;/
Majk pisze: a oryginalną apteczkę pod fotelem masz
a mam
Z racji tego ze autka kilka dni nei bede miał to ide zaraz wyciagac fotele bo po poprzednim wlascicielu sa tak brudne ze nie wiadomo jaki tak do konca maja kolor wiec ida w przepierke.
Coprawda miala byc zmiana wnetrza na czarne ale ze wzgledu na kilka rzeczy które trzeba zrobic w aucie mechanicznie brak funduszy wiec doprowadzanie ori wnetrza do ładu i składu
Sprężyny beda wsadzone jak auto wroci razem z nowymi tarczami brembo bo poprzedni wlasciciel wymienil kloci a tarcze zostaly zyletki ale nowe juz leza u mnie w garazu razem z nowymi gumami stabilizatora bo tez byly juz wyrabane
ja wiem ze touring niby rodzinne auto ale az tak zle mi zyczysz ??
a gdzie tam rodzinne.... zazdrosza i tyle bunia fajnie sie prezentuje, gratuluje udanych łowów Pawełku A jak to mówią duzy facet to musi miec duze autko nic tylko teraz pozostaje czekać na osobiste ogledziny na jakims spocie
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?