Hmm wydaje mi się, że najszybciej to na jakimś szrocie dopadniesz zdezelowaną lampę i tam to wydłubiesz, albo z uszkodzonej, jeśli to z lampy oryginalnej, bo już nie pamietam.
Daro, Pazura nie znajde chyba tam nic bo to sa lampy ori z hella ... i poprostu po rozebraniu ich zobaczylem polamana regulacje ;>
tak ze no najbardziej pasował by mi ktos kto tak owe cos by dał zrobic
BeleX jakbys mogl cos takiego mi tutaj wkleic ja nie potrafie znaleść; /
znalazlem do e39 napisalem moze cos podobnego dostane okaze sie jak nie to kupie od e39 te krótkie bo sa podobne do moich tylko dzis o ile człowiek mi odpisze dostane wymiar
Ostatnio zmieniony 2011-02-22, 09:08 przez YYari, łącznie zmieniany 1 raz.
BeleX - w mojej byly oryginallne helle gdzies w któryms dziale bylo foto tylko ze urwane wlasnie maja regulatory, bo ktos niepojety pewnie otwieral je i wyszarpał chcialem sprzedac je takie jak sa ale mysle ze nikt nie wezmie ich z połamanymi regulatorami lamp ... no wiec wziolem sie za robienie ich na black ;] wszystko ladnie wyszlo itp xenon jest ale no regulatory mi sa potrzebne bo nie bede ich robil na klej albo co lub jak gdzies widzialem podkladał " drewienek "
hmm powiadasz ? no sa to gryginalne lampy z helli dedykowane do e36
standardowo nie byly montowane tak ze no nie wiem ale chyba przedzwonie tam moze będa akurat, w ogole gdzie w naszych okolicach jest nablizzsze ASO ?