Marcin pisze:dobremu tapicerowi trzeba dać tyle, że w gruncie rzeczy można kupić ori vadery
Tak ale da się. wiem, że to koszt. Gość w Krośnie obszywa fotele, kanape i boczki za 2,5k. Z tego co wiem to po 3-4 latach prawie śladu nie ma.
da sie tylko tak jak mowicie trzeba miec dobrego tapicera i bedzie wszystko gitara a tak sie sklada ze mam bardzo dobrego znajomego tapicera ktory obszywa m. in. dla salonow w bielsku np audi vw i bmw chyba wiecej nic nie trzeba o nim pisac... i dlatego chce obszyc ladna skora cos w stylu tej wyzej i wkladac do bezdasznika.
PleX pisze:tapicera ktory obszywa m. in. dla salonow w bielsku np audi vw i bmw
No to obszywaj.
Marcin pisze:Do tego dodaj sobie koszt vaderów jakieś +/- 1500 (chyba, ze w Krośnie są tańsze)
W krośnie nie ma takich rzeczy jak vadery. To wiocha na ch*ja. Za to mechanicy groszowe sprawy sobie liczą tak jak lakiernicy i cały ten segment. Trza mieć dojścia.
Czy ja wiem, sama dobra skóra na obszycie takich siedzeń to koszt koło 2000zł + obszycie drugie tyle... Ale przynajmniej masz pewność co do jakości i nowości materiału
ta magma jest super. Widzialem tez jak obszyl sobie kuba z syndykatu czyli podobny kolor do moich sportsitzow z coupe i tez super wyszlo. Nie chcesz sprzedac przednich lamp?
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
ja bym obszyl te vadery dobra skora i po problemie wiadomo ze jest to wydatek ale masz nowe i z pewnoscia na dlugo ci posluza bo jak robic to raz a dobrze sam jestem na etapie obszywania wnetrza i koszt takiego obszycia to 4.000zl ale wybralem skore praktycznie najlepszej jakosci pozdro
gamek2 pisze:ja bym obszyl te vadery dobra skora i po problemie wiadomo ze jest to wydatek ale masz nowe i z pewnoscia na dlugo ci posluza bo jak robic to raz a dobrze sam jestem na etapie obszywania wnetrza i koszt takiego obszycia to 4.000zl ale wybralem skore praktycznie najlepszej jakosci pozdro
Polać mu bo dobrze gada
Także jestem tego zdania że jak obszywać to konkretnie
gamek2 pisze:ja bym obszyl te vadery dobra skora i po problemie wiadomo ze jest to wydatek ale masz nowe i z pewnoscia na dlugo ci posluza bo jak robic to raz a dobrze sam jestem na etapie obszywania wnetrza i koszt takiego obszycia to 4.000zl ale wybralem skore praktycznie najlepszej jakosci pozdro
Polać mu bo dobrze gada
Także jestem tego zdania że jak obszywać to konkretnie
tak jak mowicie jak cos robic to raz a dobrze jestem tego samego zdania bo nie ma sensu obszywac co rok eko albo jakims szajsem za polowe ceny
hehe nawet ja sie zalapalem na fotke (ciekawe czego tam szukalem hehe)
tak jak chlopaki pisza;) auto na wysokim poziomie wymaga wszystkiego co Najlepsze