[E36] 328 CABRIO by PleX

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Post autor: Marcin »

Do tego dodaj sobie koszt vaderów jakieś +/- 1500 (chyba, ze w Krośnie są tańsze)
i zobacz co można za taką kwotę kupić ;)
Obrazek

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PleX
Zaawansowany forumowicz

Post autor: PleX »

wbs pisze:
Marcin pisze:dobremu tapicerowi trzeba dać tyle, że w gruncie rzeczy można kupić ori vadery
Tak ale da się. :mrgreen: wiem, że to koszt. Gość w Krośnie obszywa fotele, kanape i boczki za 2,5k. Z tego co wiem to po 3-4 latach prawie śladu nie ma.
da sie tylko tak jak mowicie trzeba miec dobrego tapicera i bedzie wszystko gitara a tak sie sklada ze mam bardzo dobrego znajomego tapicera ktory obszywa m. in. dla salonow w bielsku np audi vw i bmw chyba wiecej nic nie trzeba o nim pisac... i dlatego chce obszyc ladna skora cos w stylu tej wyzej i wkladac do bezdasznika.
Awatar użytkownika
wbs
Maniak forumowy

Post autor: wbs »

PleX pisze:tapicera ktory obszywa m. in. dla salonow w bielsku np audi vw i bmw
No to obszywaj.
Marcin pisze:Do tego dodaj sobie koszt vaderów jakieś +/- 1500 (chyba, ze w Krośnie są tańsze)
W krośnie nie ma takich rzeczy jak vadery. To wiocha na ch*ja. Za to mechanicy groszowe sprawy sobie liczą tak jak lakiernicy i cały ten segment. Trza mieć dojścia.
Obrazek
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Może i kupisz za 4000zł używane vedery w fajnym kolorze ale w dalszym stopniu będą one używane :)
Awatar użytkownika
wbs
Maniak forumowy

Post autor: wbs »

Tomek pisze:Może i kupisz za 4000zł używane vedery w fajnym kolorze ale w dalszym stopniu będą one używane :)
Dokładnie!
Obrazek
PleX
Zaawansowany forumowicz

wbs pisze:
Tomek pisze:Może i kupisz za 4000zł używane vedery w fajnym kolorze ale w dalszym stopniu będą one używane :)
Dokładnie!
no wlasnie a mnie vadery z obszyciem tyle nie wyjda a chcac kupic w skorze ladne vadery to tyle trzeba sobie w portfelu przygotowac.
Tomek
Maniak forumowy

Czy ja wiem, sama dobra skóra na obszycie takich siedzeń to koszt koło 2000zł + obszycie drugie tyle... :) Ale przynajmniej masz pewność co do jakości i nowości materiału :)
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

ta magma jest super. Widzialem tez jak obszyl sobie kuba z syndykatu czyli podobny kolor do moich sportsitzow z coupe i tez super wyszlo. Nie chcesz sprzedac przednich lamp? :P
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
gamek2
Maniak forumowy

Post autor: gamek2 »

ja bym obszyl te vadery dobra skora i po problemie wiadomo ze jest to wydatek ale masz nowe i z pewnoscia na dlugo ci posluza bo jak robic to raz a dobrze :wink: sam jestem na etapie obszywania wnetrza i koszt takiego obszycia to 4.000zl ale wybralem skore praktycznie najlepszej jakosci :roll: pozdro
Tomek
Maniak forumowy

gamek2 pisze:ja bym obszyl te vadery dobra skora i po problemie wiadomo ze jest to wydatek ale masz nowe i z pewnoscia na dlugo ci posluza bo jak robic to raz a dobrze :wink: sam jestem na etapie obszywania wnetrza i koszt takiego obszycia to 4.000zl ale wybralem skore praktycznie najlepszej jakosci :roll: pozdro
Polać mu bo dobrze gada :)

Także jestem tego zdania że jak obszywać to konkretnie :D
PleX
Zaawansowany forumowicz

Tomek pisze:
gamek2 pisze:ja bym obszyl te vadery dobra skora i po problemie wiadomo ze jest to wydatek ale masz nowe i z pewnoscia na dlugo ci posluza bo jak robic to raz a dobrze :wink: sam jestem na etapie obszywania wnetrza i koszt takiego obszycia to 4.000zl ale wybralem skore praktycznie najlepszej jakosci :roll: pozdro
Polać mu bo dobrze gada :)

Także jestem tego zdania że jak obszywać to konkretnie :D
tak jak mowicie jak cos robic to raz a dobrze jestem tego samego zdania bo nie ma sensu obszywac co rok eko albo jakims szajsem za polowe ceny
Awatar użytkownika
gamek2
Maniak forumowy

tym bardziej przy twoim projekcie nie powinno byc miejsca na pol srodki :wink: pozdro
patrykowski
Zaawansowany forumowicz

Post autor: patrykowski »

hehe nawet ja sie zalapalem na fotke :twisted: (ciekawe czego tam szukalem hehe)
tak jak chlopaki pisza;) auto na wysokim poziomie wymaga wszystkiego co Najlepsze :razz:
Awatar użytkownika
gamek2
Maniak forumowy

patrykowski, ja wiem co ty tam tak zagladales :twisted: jak by klucziki byly w aucie to zawinol bys sie znim z tamtad :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
PleX
Zaawansowany forumowicz

kolor skory na vadery juz znany bedzie tak :D

Obrazek
Ostatnio zmieniony 2011-02-28, 22:36 przez PleX, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ