Można sprawdzić z jakiego IP była nieudana próba logowania?
Jeśli tak to w wolnej chwili można by było pooglądać IP naszych użytkowników,
chyba, ze mają zmienne, albo jakiś faktycznie debil i robi to ze stałego
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nie da sie sprawdzic z jakiego IP bylo bledne logowanie. Na innych forach np bmw syndykat tez takie cos ma miejsce wiec to bankowo bot. Takie rzeczy w sieci to naturalna rzecz. Na moje konto nikt sie nie probowal wlamac a wydaje mi sie ze moje jest warte panelu administracyjnego zeby cos tam pozmieniac...
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Skrypt wykrył wielokrotną próbę błędnego logowania (10) na twoje
konto, na Bmw Team Slask
i zablokował je czasowo w celach bezpieczeństwa. Konto będzie z powrotem
aktywne Nie 20. Lut, 2011 11:20:44
A to menda
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skrypt wykrył wielokrotną próbę błędnego logowania (10) na twoje konto, na Bmw Team Slask
i zablokował je czasowo w celach bezpieczeństwa. Konto będzie z powrotem aktywne Sob 19. Lut, 2011 20:00:50
Jeśli to nie Ty próbowałeś/aś się logować, skontaktuj się z administratorem i poinformuj go o zdarzeniu.
Godziny całkiem inne, może jednak ktoś ręcznie wpisuje. Ograniczcie ilość prób logowania do 2-3
Skrypt wykrył wielokrotną próbę błędnego logowania (3) na twoje konto, na Bmw Team Slask
i zablokował je czasowo w celach bezpieczeństwa. Konto będzie z powrotem aktywne Sro 23. Lut, 2011 23:34:48
Jeśli to nie Ty próbowałeś/aś się logować, skontaktuj się z administratorem i poinformuj go o zdarzeniu.