e46 oświetlenie wnętrza i pomarańczowe diodki
e46 oświetlenie wnętrza i pomarańczowe diodki
Panowie i Panie, przy lampce oświetlenia wnętrza z przodu (ta w suficie) mam dwie diodki pomarańczowe... Powinny one podświetlać drążek zmiany biegów? i reszte deski? Bo u mnie świecą, ale nic nie podświetlają ;/ wiec nie kumam po co one są. U owsicka w e38 świecą wlasnie tak jak powinny... W innych e46 też tak macie?
U mnie tez działa , ale podświetla tylko drążek zmiany biegów i schowek (popielniczka) oraz schowek koło ręcznego – deski nie podświetla
Świeca Ci się te diody tam u góry ? Powinny być dwie bursztynowe – jeśli nie to ściągnij lampkę i zobacz czy wogóle tam są. Jak masz tam diodę sprawdź miernikiem czy są sprawne czy nie ma tam jakiegoś zimnego lutu – jak cos diody takie mam ze starych lampek to mogę podarować
Świeca Ci się te diody tam u góry ? Powinny być dwie bursztynowe – jeśli nie to ściągnij lampkę i zobacz czy wogóle tam są. Jak masz tam diodę sprawdź miernikiem czy są sprawne czy nie ma tam jakiegoś zimnego lutu – jak cos diody takie mam ze starych lampek to mogę podarować