[E36] E36 Coupe 318is by Kwass90
M pakiet byl montowany seryjnie na zyczenie klientawbs pisze: pakiet jest wypas z tym, że po co go wkładać nie mając m silnika
Np listwy boczne m pakietowe i w m3 roznia sie tabliczka, tak samo jak kratka wlotu na przednim zderzaku
M pakiet ladnie wyglada i dlatego go mam Przedni zderzak przedliftowy jest nawet fajny tylny tez ujdzie, ale listwy boczne i progi bardzo poparawiaja wyglad samochodu. Na dodatek progi tez roznia sie bo sa przetlaczane z takim wycieciem i te calkiem proste no i oczywiscie chronia nam nasz progi( patrz zdjecie z nowa felga )
Ogolnie to wywal jak najszybciej te pokrowce Kolorek bardzo fajny!
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
Kurde ostatnio to coraz częściej podobają mi sie czerwone , a tak nie lubię czerwonych aut Paradox Zrob wszystko na pomarańcz albo biel , ale biel do tego koloru lepsza w czerwo to musi byc nera czarna najlepiej polysk który rok?? w srodku lepsza kiera moze jak bedziesz mial wiecej $$$$ noooo i sciągnij te Anty skóre z siedzeń wiocha :D rób go na swój rozum i gust nie słuchaj komentarzy typu. Gdzie gleba ? duzy rant ? przyciemnij szyby no chyba ,ze sie pare osób oburzy to pewnie bedziesz musiał zrobić <lol2>
Czyli gril poliftowy miejmy nadzieje ,ze dla wygladu Zrobie Ci ta nerke jesli chcesz na igłe w macie albo połysk i nie na chrom ściągne go co troszke trwa ale przezyje dużo zim. Hmmm szyby wszystkie przyciemnij albo calosc albo w ogole
Ostatnio zmieniony 2011-03-02, 21:26 przez FaTuM, łącznie zmieniany 1 raz.
- Turbo
- Zaawansowany forumowicz
kwass90 pisze:Rok: 1992
Szyby są przyciemnione lekko z tyłu
Nerka chyba pojdzie na czarno bo brzydki jest ten chrom nie da sie go doczyscic
Pokrowce sciągne na pewno kiera narazie bedzie jak bedzie wiecej funduszy to chce trojramienna kupic
No ja tez miałem chromy ale juz go zaczelo brac i Adaś E36 mi pomalował na czarny mat
jak nie zdar chromu to za niedługo juz kup nową puszke farby
tu opis jak to robiłem dla byłej E36 Compact
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... 1&start=40
tu opis jak to robiłem dla byłej E36 Compact
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... 1&start=40