Witam! Moze ktos z was bedzie wiedzial, jaki moze byc powod ze ubywa mi opony w srodkowej czesci, a od zewnetrznych ciagle jak nowa!? Opony firmy Fulda 2009r Rozmiar 255/35/18
Znajdź dobry zakład i ustaw zbieżność.
Koła są w złej pozycji Po jakimś czasie dopiero wyskoczyło mi zdjęcie, zrozumiałem, że zbiera od wewnętrznej.
Może jest za dużo powietrza i na środku ją wypycha?
Ile masz tam bar'ów??
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Moze jakas wadliwa opona? Dziwne jest to, ze opony bierze od srodkowej czesci! A srodkowa czesc opony jak sie na nia patrzy to jest efekt jak by do srodka sie zapadala,jak by byla wypukla po srodku to by bylo wiadomo czemu srodek najbardziej zuzyty!?
Witam i Moja rada jak innych dobij wiecej powietrza ... jak masz 2.2 to zrób conajmniej na 2.5 . jezeli dalej bedzie tak zbierac to tylko wadliwa opona ... Zbieznosc niema tu nic do tego bo jak by miala to by ci scinalo opony albo z zewnatrz albo wewnatrz . pozdrawiam
Dokladnie zgadzam sie. Zbieżność nie ma nic tu do rzeczy(predzej geometria choc w tym przypadku zdecydowanie tez nie). Jedyne powody takiego brania opony to zbyt waska felga, za duze cisnienie a jak nie to to jedynie wadliwa opona..
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..