Czesc Wiec jak w temacie. Komputer caly czas pokazuje stala temperature na zewnatrz i jest to 33,5 stopnia w plusie. Wiem co powiecie ze padniety czujnik temp ale wszedzie gdzie szukalem to objawem padnietego czujnika temp jest pokazywanie maksymalnej albo minimalnej temp lub --- U mnie jest stale ta sama wartosc. Czy to bedzie czujnik i ewetualnie kable czy moze byc jednak cos jeszcze hmmm??
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Ok. Skoro czujnik do wymiany to jaki polecacie? Ori czy moze jest jakis godny zamiennik?I to prawda ze zle dzialajacy ma wplyw na klime/ogrzewanie?
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
zadzwon sobie do ASO bo mi jak padł czujnik w E36 to sie okazalo ze w ASO bylo taniej niz w sklepie motoryzacyjnym lub zagadaj do chlopakow z silesiaparts moze za dobra cene zaproponuja Ci oryginalna nówke
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i