SEBOL78 pisze:znajomy ma od nowosci e65 z przebiegiem ponad 300tys km i nic nie widac po materialach aby cos mu tam odpadalo itp
jak dbosz tak mosz
Materiały, materiałami ale jak sie nie dba o nawet najlepsze materiały to nie ma cudu zeby te najlepsze były igła, wiec jak wyzej jak dbasz tak masz, a wiadomo ze E65 czy inne z allegro od handlarzy sa autami kupionymi za 70% ceny i chca byc sprzedane za 90-95% ceny rynkowej, czy nie mam racji ?
dokladnie roberto88 jak dbasz tak bedziesz mial i kazdy samochod mozesz zajechac....tylko irytuja mnie takie wypowiedzi typu "Wejdź sobie na allegro i poprzyglądaj się każdej e65 "
[ Dodano: 4 Marzec 2011, 13:22 ]
gamek2 pisze:tez od pazdiernika smigam taka 7 i jest bajka naprawde dobry wybor pozdro
thx:)szerokosci gamek2 bo sie przyda przy parkowaniu
ale to że w 70% E65 schodzi lakier z rygielków i chociaz nawet to co? kaze auto ma swoje minusy i bolączki, nie ma ideału, a jak chcecie miec ideał to jedziecie do fabryki Rolls-Royce pogadacie se z facetem w krawacie, wyłozycie pare dobrych MLN i za pare miesiecy odbierzedzie sobie Phantoma i bedzie reczna robota
E65 to normalna prestiżowa limusyna robiona w XXI wieku, czyli robiona pod biznesmena, jak kazda inne typu A8 czy S-klasse
fajne wozidło ale jesli chodzi o ta wersje 7 to zdecydowanie bardziej mi sie podoba wersja poliftowa ... w tej tylnie swiatla mi jakos niepodchodza ... ale calosc zacna do tego "przyjemny" silnik wygoda wygoda i jeszcze raz wygoda
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
wyposażenie wiadomo jak na tej klasy auto musi być bogate i to mi sie podoba, natomiast w odrożnieniu od Przygody mi nie podoba sie przod skasztaniony na maxa, Chris Bangle poprostu dał ciala przy projektowaniu i jak dla mnie najbrzydszy przod z dotychczasowych beemek
Oczywiscie na plus że udokumentowany serwis i słuszny silnik
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany