[E36] Bawareiro By Wbs - zaczynamy zabawę w wyścigi.
panowie dajcie spokój. Po co te kutnie w BTS? Jesteśmy razem czy nie? Każdy ma swoje zdanie może je tutaj zaprezentować. Zawias myślał, że postawiliśmy go tam dla gleby to napisał. Nie ważne. Proszę panowie nie robić OT tutaj. Od tego jest PW.
Zawias ma swoje zdanie i nikt tego nie zmieni. Ma do tego prawo. Tak samo jak Przygoda czy Masli. Każdy napisał co myśli i jest okej. Nie warto dymić. Myślałem, że w btsie powinno się szanować na wzajem.
Zawias ma swoje zdanie i nikt tego nie zmieni. Ma do tego prawo. Tak samo jak Przygoda czy Masli. Każdy napisał co myśli i jest okej. Nie warto dymić. Myślałem, że w btsie powinno się szanować na wzajem.
niewszyscy rozumieja ze niekazdemu wszystko musi sie podobac ....wbs pisze:panowie dajcie spokój. Po co te kutnie w BTS? Jesteśmy razem czy nie? Każdy ma swoje zdanie może je tutaj zaprezentować. Zawias myślał, że postawiliśmy go tam dla gleby to napisał. Nie ważne. Proszę panowie nie robić OT tutaj. Od tego jest PW.
wracajac do tematu dlamnie ok ale tych malych kol na tak malym profilu bede sie czepial dla mnie to nie ma wygladu niestety wiem ze chodzilo o glebe ale ten efekt mnie niezachwycil nic a nic
- Sabretooth
- Zaawansowany forumowicz
widzialem auto dzisiaj na zywo i powiem tylko.....ze wyglada inaczej...inna koncpecja...takie polaczenie tuningu VW z germanem czy jak to tam nazywacie.....wyglada to ciekawie...nie ma mega wielkich felg i obnizenia na maxa......moze i male felgi ale gleba na aucie powala
...tak znowu sie czepiam...
Dzięki Belex. No niestety niżej się nie da, bo na prostej drodze obcieram. Wg mnie wygląda nieźle. Przy takiej glebie każda felga dobrze wygląda. Przynajmniej tak mi się wydaję.
Jak ktoś widział na żywo to chyba nie powie, że taka straszna lipa jak wszyscy mówili, że będzie. No z wyjątkami,bo nie wszyscy. Nie mówię tylko o BTSie ale też o innych forach.
Też się nie sprawdziło to, że mi gwintu braknie bo jeszcze ponad 2 cm zostały
Kiedyś na pewno będzie coś konkretniejszego. Teraz trzeba zbierać na b25/8. W przyszłym sezonie planuje minimum 10j na tyle w 17 calach. 18 to za dużo do kebaba jak dla mnie.
Następny mod to zdzieranie naklejek z szyb w tylnych drzwiach. Mam taki wypasiony zdzierak zapożyczony
Jak ktoś widział na żywo to chyba nie powie, że taka straszna lipa jak wszyscy mówili, że będzie. No z wyjątkami,bo nie wszyscy. Nie mówię tylko o BTSie ale też o innych forach.
Też się nie sprawdziło to, że mi gwintu braknie bo jeszcze ponad 2 cm zostały
Kiedyś na pewno będzie coś konkretniejszego. Teraz trzeba zbierać na b25/8. W przyszłym sezonie planuje minimum 10j na tyle w 17 calach. 18 to za dużo do kebaba jak dla mnie.
Następny mod to zdzieranie naklejek z szyb w tylnych drzwiach. Mam taki wypasiony zdzierak zapożyczony