hehe i pewnie dlatego tak wyszłaSEBOL78 pisze:Chris projektowal ta e65 na imprezie bunga bunga
oczywiście długiej bezawaryjnej jazdy życze
...masz racje tylko ze mi za wczesnie wlancza sie ADHD jak czytam nie ktore wypowiedzi no ale coz do krytyki tez musze miec jakies racjonalne podejscie....ja zawsze auto kupowalem dla siebie a nie dla innych....Łatysz pisze:Sebol mi się bardzo podoba mam z taką styczność na co dzień i to na prawdę dobry samochód i nie przejmuj się zbędnymi komentarzami.
btw.
Tomek jakbyś mógł mieć takie auto to na pewno byś kupił uwierz
...ten psiak a raczej suczka ( aisha ) to moje oczko w glowie i zawsze ma honorowe miejsce w buni:)...co do TAXI to nie jezdze ale czasem zawoze ludzi tu i tam.... a zazdrosc na forum hmmm bez komentarza:)....aaddriaannn pisze:Zdjęcie z psem To mi się podoba najbardziej
Na forum tylko i wyłącznie zazdrość musisz się przyzwyczaić ze masz nowszy model od wszystkich (e ... itp) i tak jest - niestety , większość ludzi nie stać na takie cuda i tylko pisze ze to ze tamto itp.
jak byś kupił inna marke to jesteś gorszy ale liczy się to ze zostałeś przy marce - BMW to BMW
Gościu w Rybniku ma 2 sztuki takie na TAXI – wozimy się nimi po lokalach (sexy i te sprawy ) i naprawdę – zwraca uwagę na siebie