[E36] Bawareiro By Wbs - zaczynamy zabawę w wyścigi.

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
Kebab 325
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Kebab 325 »

wbs, fajne masz te auto i gleba tez pozytywna poco te klotnie zanedlugo zloty i bedzie konkurs o najnizsze auto :)
meeega zglebione ;)
Awatar użytkownika
wbs
Maniak forumowy

Post autor: wbs »

Kebab 325, Ja z nikim nie dymie ;) Staram się być w porządku. Ale zawsze komuś coś nie pasuje ;/ nie ważne.

Na konkurs można zejść jeszcze niżej. W sumie konkursy mnie nie bawią, bo robię auto dla siebie. Mogę zejść jeszcze ze 2 cm w dól ale po co? Skoro tak niskim nie jeżdżę. Wtedy uczciwie nie wygram. Wg mnie w takich konkursach powinny stawać auta tak obniżone jak jeżdżą na co dzień, a to jest tak, że kto ma lepszy gwint ten wygra, bo opuści go niżej niż ja TaTa, a z miejsca nie ruszy w cudzysłowiu. Poza tym zamiast spód auta liczyć to liczy się od zderzaka. Mpack pewnie z dokładką jest niżej.

Wiesz o co mi chodzi? O to że, załóżmy przegram z typkiem, który i tak na co dzień jeździ autem które jest wyższe od mojego i to o sporo. Więc to nie ma sensu :bmw: Wygra ktoś kto przez progi będzie przejeżdżał jak po płaskim, a ja na progach prędkość zeruje. Oczywiście ten ktoś na zlocie będzie lepszy. Zaraz po zlocie podnosi auto o 5 cm i wtedy już szans z WBSem nie ma :P a WBS jak to WBS dalej turla się parę centów nad ziemią.
Obrazek
Ow3NowSk1
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Ow3NowSk1 »

Nowa sesja bardzo udana, auto super wyglada :smile: Mamy ten sam kolor :razz: Za pare dni ja zakladam felgi, ciekawe co z tego wyniknie... xD Pozdro.
Kebab 325
Zaawansowany forumowicz

wbs, zle mowisz jak juz jest taki konkurs to liczy sie cm od ziemi do gornej czesci proga zaraz nad dziura na lewarek przy przednim kole :bmw:
meeega zglebione ;)
Awatar użytkownika
wbs
Maniak forumowy

Kebab 325 pisze: liczy sie cm od ziemi do gornej czesci proga
Ja to gdzieś wyczytałem, że do zderzaka ;/ no to dobrze, że tak się liczy jak Ty mówisz.

W każdym razie nie zamierzam startować. To wnioskuję, że te osoby, które wygrywają opierają się już pewnie o asfalt skoro mi dużo nie brakuje :mrgreen:

Ow3NowSk1, Z niecierpliwością bezustannie czekam na twoją przymiarkę kolego. Będzie grubo ;)
Obrazek
Kebab 325
Zaawansowany forumowicz

wbs, czemu nichcesz startowac w tamtym roku na bmwmani wygrala osoba co miala taka glebe jak ty albo i niemiala takiej :) pozatym to nic nie kosztuje
meeega zglebione ;)
Awatar użytkownika
wbs
Maniak forumowy

Kebab 325, Bo nie chcę obniżać auta żeby pokazać, że mam nisko skoro po zlocie i tak podniosę, a taką glebą jak mam teraz to pewnie pierwszy nie będę. Musiałby mnie ktoś ostro nakręcić to bym się zastanowił.
Obrazek
Kebab 325
Zaawansowany forumowicz

z tego co pamietam to to nikt niemial nizej od ciebie jak ty teraz , zobacz jutro ile masz cm i daj znac a ja poszukam ile miala osoba co zajela 1miejsce albo moze ktos pamieta ?
meeega zglebione ;)
Awatar użytkownika
wbs
Maniak forumowy

Mierzyłem paczkę szlugów właśnie ma niecałe jakieś 18-18,5mm a dwie takie nie wejdą. Prawdopodobnie mam mniej niż 3,6 cm

powiedzmy, że mam nawet to 3,6 cm prześwitu :bmw:
Obrazek
Kebab 325
Zaawansowany forumowicz

chodzi mi o wysokosc od ziemi go gornej czesci proga
meeega zglebione ;)
Awatar użytkownika
wbs
Maniak forumowy

wiem, wiem ale auto na dole, a ja w łożku :573: lukałem na zdjęcia spod spodu auta. Chodziło mi o prześwit ;)
Obrazek
Kebab 325
Zaawansowany forumowicz

ok to jutro daj znac jaka wysokosc ile cm dokladnie i pozatym niemozna brac udzialu tylko w tych konkursach co sie wie ze sie wygra :D:D:D gdzi by byla rywalizacja cza tez umiec przegrac :)
meeega zglebione ;)
Awatar użytkownika
wbs
Maniak forumowy

czyli nad zatyczką od lewarka przy załamaniu progu tak gdzie rant drzwi dobrze rozumiem ?
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

na rozny zlotach roznie mierza. Na podbeskidziu mierzyli od dyfra i miski olejowej czy jakos tak i wygralem. Na manii przegralem z kolesiem ktory mial compacta na 16" i na tym samym gwincie. Wiec wygral o ok 2cm. Ale na podbeskidziu jak mierzyli tyl to przegral o kilka centymetorw oczywiscie przod mial nizej ;) Wbs zrob zdjecie z boku w dobrym swietle bo ten prog caly czas sie zlewa z cieniem :P Ogolnie to fajnie i czysto autko wyglada :)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
wbs
Maniak forumowy

Krzys, Jutro coś wrzucę jak nie zdarzę to w pon/wt, a w tym czasie auto na warsztat. Przy okazji wpadną nawiercane tarcze na tył bo już ich nie ma. Hebel zacięty i poduszki do wymiany :mrgreen:
Obrazek
ODPOWIEDZ