roberto88 pisze:takie może nie zbyt fajne pytanie ale bedziesz chcieć to odpowiesz... ile dałeś za ten egzeplarz orzełków ?
nie spoko ja dalem prawie 55tys....przeplacilem ale przynajmniej wiem ze auto ma orginalne blachy szyby i przebieg nie jest walniety do tylu o conajmniej 200tys km....jak juz pisalem pelen serwis FUS Warszawa oprucz tego dostalem oswiadczenie na lądnym papierku z ASO o bezwypadkowosci i stanem realnym licznika......utopione po przeszczepach mozna juz kupic za 35tys zł:)......
[ Dodano: 5 Marzec 2011, 14:42 ]
gamek2 pisze:powiem wam ze nie jest latwo znalesc ladne i zadbane e65 z wmiare normalnym przebiegiem i niestety zeby kupic cos dobrego troche tych orzelkow trzeba wylozyc ogladalem kilka tych egzemplarzy jak szukalem dla siebie i naprawde latwiej chyba znalesc dobrze utrzymane e36 niz e65 praktycznie to juz nie wierzylem ze znajde cos dobrego i zaczolem rozgladac sie za x5 chociaz bardziej wolalem 7 no ale udalo sie kupic dobry i zadbany egzemplarz u naszych sasiadow w DE
zgadzam sie z Tobą ja za moją jezdzilem ponad pol roku az wkoncu znajomy i to przez przypadek dał mi namiary do swojego przyszlego tescia ze bedzie sprzedawal swoja e65 i tak na nia trafilem....w polsce kupic zadbane e65 graniczy z cudem.....
Niezła 7'ka. Znajomy sobie ostatnio kupił bardzo podobna i auto robi niesamowite wrazenie. Ale osobiście jakby było mnie stać na taką bestie to kupiłbem e46 m3, ale to juz takie moje zboczenie do m3
Ciekawi mnie jakie przyśpieszenie ma Twoje v8 ? Wciska w fotel ? Czy tego nie czuć w takiej limuzynie ? Nie miałem jeszcze przyjemności jechac komfortową V'ka, ale za to bawiłem sie amerykanskim Pontiac'em i w tym to wgniata nieżle
A poza tym to szerokośći i bezawaryjnej jazdy zycze