[E30] 335i powered by Ariel i Kałczuk
kurde ona ma nawet fajny lakier jeszcze
ps. ty może ja cie zasile pod wzgledem oleje filtry itp i tez sie lapne na reklame
ps. ty może ja cie zasile pod wzgledem oleje filtry itp i tez sie lapne na reklame
Classic Boy & My Classic Car BMW E32 750i V12 91's & BMW E23 733 78's:
/viewtopic.php?t=14823&start=0
/viewtopic.php?t=14823&start=0
cos sie tam swieciroberto88 pisze:kurde ona ma nawet fajny lakier jeszcze
masz moj numer, zadzwon to sie dogadamyroberto88 pisze:ps. ty może ja cie zasile pod wzgledem oleje filtry itp i tez sie lapne na reklame
jutro bedzie rowne 2 miesiace odkad je posiadamy, a w niedziele rowne 2miesiace od kiedy wyjalem 1.8 i zaczelismy modzic, takze troche tych godzin w garazu poszlo...gamek2 pisze:ariel gratuluje tego autka widac ile serca w niego wkladacie!!
pozdro
wszystko chodzilo ok, ludzie pytali czy to seryjne 3.5 bo chodzi niemozliwie i nikt nie wierzyl, ze to Nasze pierwsze kroki w drifcie
niestety podczas przejazdu punktowanego w parach, uciekl mi przod na zakrecie, zawiodl hydraulik i wypadl z toru uderzajac miska w betonik i jazda sie zakonczyla, rano atakuje ostro i spawie miche jak macie foty i filmy z wyrazowa to dawac
pozdro
niestety podczas przejazdu punktowanego w parach, uciekl mi przod na zakrecie, zawiodl hydraulik i wypadl z toru uderzajac miska w betonik i jazda sie zakonczyla, rano atakuje ostro i spawie miche jak macie foty i filmy z wyrazowa to dawac
pozdro